Senioren trainingen

Tennisvereniging ACE biedt een compleet en gevarieerd trainingsprogramma. Onze vereniging is er niet alleen voor de doorgewinterde tennisser, maar heet ook een ieder die kennis wil maken met tennis van harte welkom. Er staat een enthousiast en professioneel trainersteam voor u klaar en er is het hele jaar door een ruime keuze aan trainingsmogelijkheden.

Start 2 Tennis (it al started at ACE)

Speciaal voor mensen die nog nooit hebben getennist of voor diegene die het tennis weer willen oppakken is er het Start 2 Tennis programma. Dit programma biedt optimale begeleiding tegen een zeer laag en aantrekkelijk instap tarief. Het programma bestaat uit 5 lessen van een uur elk en wordt afgenomen in een groep van circa 4, wekelijks op hetzelfde tijdstip. Dit is een gemakkelijke manier om kennis te maken met tennis en onze club. Het programma is uitsluitend bedoeld voor aspirant-leden. Ook als je alleen bent kun je je ook opgeven. Wij stellen dan een passende groep samen. Je hoeft alleen te zorgen voor sportkleding, een tennisracket kun je voor zolang van ons lenen. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, Start 2 Tennis is 5 maal trainen voor slechts € 35 per persoon.

Wil je dus kennis maken met tennis, geeft je dan op via het inschrijfformulier op de website.

We zien het overigens als een compliment dat ons trainingsprogramma na het overweldigende succes van vorig seizoen nu ook door andere clubs in de regio wordt aangeboden. Start 2 Tennis, ... It all started at ACE.

Clubtraining voorjaar/zomer

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in groepen van circa 4 personen gedurende 20 weken in de periode april tot en met oktober wekelijks op hetzelfde tijdstip een of twee uur getraind onder leiding van een van de trainer/trainsters. 

Het complete trainingsprogramma (20 trainingen) wordt aangeboden voor € 240 per persoon.

Vaker dan 1 keer per week trainen?? dat kan, we stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Wanneer: maandag tot en met zondag(ochtend) (zaterdag onder voorbehoud).

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

Clubtraining winter

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in groepen van circa 4 personen gedurende 10 weken in de periode november tot en met maart wekelijks op hetzelfde tijdstip een of twee uur getraind.

Het complete trainingsprogramma (10 trainingen) wordt aangeboden voor € 95 per persoon.

Vaker dan 1 keer per week trainen?? dat kan, we stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Wanneer: maandag tot en met zondag(ochtend) (zaterdag onder voorbehoud).

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

De lessen worden allemaal buiten verzorgd. 

Strippenkaart 5 (privé training)

Neem vijf privé lessen om daarmee je tenniskwaliteiten wat extra bij te spijkeren. Je ontvangt een strippenkaart en plant de lessen rechtstreeks met de train(st)er in. Iedere keer dat je traint wordt er een vakje van de strippenkaart afgestreept.

De kosten voor deze strippenkaart zijn € 150.

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

8 - Strippenkaart (groeps training)

Koop een strippenkaart met daarop 8 strippen en overleg zelf met train(st)er jouw trainingsmoment. De lessen kunnen geheel op eigen inzicht binnen de beschikbaarheid van train(st)er worden ingepland en je hebt geen wekelijks/vast tijdstip waarop getraind wordt. De lestijden kunnen maximaal twee weken vooruit worden vastgelegd en reguliere clubtraining gaat voor.

Je ontvangt een fysieke strippenkaart welke je tijdens de geplande les bij je dient te hebben waarop een tegoed voor acht lessen staat. De lessen kun je alleen in groepen van drie, vier of vijf afnemen. Je geeft vooraf een vaste groepssamenstelling door welke dan ook zichtbaar is op de strippenkaart. Deze samenstelling geldt voor alle strippen op de strippenkaart en kan niet worden gewijzigd. 

Met de strippenkaart  kun je optimaal flexibel lessen afnemen met een vast groepje dat niet iedere week op hetzelfde tijdstip wil lessen.

De kosten voor deze strippenkaart zijn € 400 (per groep).

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

  

Speciale trainingsprogramma's

Pre-competitie trainingen: 

Gedurende dit programma worden gedurende drie dagen lessen van anderhalf uur aangeboden aan de competitiespelers met iedere dag specifieke aandachtspunten en technieken welke getraind worden. De trainingen worden verzorgd in groepen van vier. Opgave is mogelijk per team of individueel. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de competitieteam indeling.

Zomervakantie knipkaart:

Natuurlijk hoef je niet te stoppen met trainen in de zomervakantie. Maar omdat het vakantie is, is flexibiliteit wel zo prettig. Met de zomervakantie knipkaart kun je 4x in groepsverband trainen maar wel op de momenten die jou uitkomen!

De zomervakantie knipkaart omvat 4 trainingen in groepsverband (dit hoeft geen vaste groep te zijn). De train(st)er is gedurende de zomervakantie gedurende diverse blokken beschikbaar voor trainingen. De leden met een knipkaart stemmen met de train(st)er een trainingsmoment af en vormen op de diverse trainingsmomenten een flexibel samengestelde groep. Hierbij wordt enkel onderscheid gemaakt tussen startende tennissers en niet startende tennissers zodat Natascha uiteraard de inhoud van iedere training juist kan afstemmen.

De zomervakantie knipkaart is persoonsgebonden maar zeer flexibel, je bepaalt zelf welke weken je wil trainen en of dat 1x of meerdere keren per week is. De zomervakantie-knipkaart kan worden ingezet in de periode van 11 juli tot en met 23 augustus aanstaande. Meerdere kaarten per persoon is uiteraard ook mogelijk.

 

Kosten Trainingsprogramma’s Senioren HTV Ace Tennis-seizoen 2020-2021
  1 lesuur per week 2 lesuren per week
Clubtraining voorjaar/zomer 20 weken € 240,00 € 480,00
Clubtraining winter 10 weken € 95,00 € 190,00
     
Start to Tennis (5 lessen) € 35,00  
     
Strippenkaart 5 voor privé les € 150,00  
8 – Strippenkaart per groep € 400,00  
     
Speciale trainingsprogramma’s    
Pre-competitie per les van 1,5 uur € 17,50  
Zomervakantie knipkaart € 48,00  
 

Alle prijzen zijn per persoon (behalve de 8-strippenkaart), gebaseerd op volle groepen en inclusief BTW.

 

Algemeen

De overeenkomst tot het nemen van tennislessen wordt afgesloten met Tennis Base onderdeel van Start Grow geregistreerd bij de KvK onder nummer  67809537.  HTV Ace draagt zorg voor de  communicatie met de leden en het verzamelen van de inschrijvingen.

Verder worden lessen slechts ingehaald wanneer deze in zijn geheel niet zijn aangevangen. Indien een of meerdere lessen voor welke reden dan ook niet gevolgd kunnen worden (bijvoorbeeld vanwege verhindering of blessure van de lesser) worden deze niet ingehaald en volgt geen restitutie van het lesgeld.