Senioren trainingen

Tennisvereniging ACE biedt een compleet en gevarieerd trainingsprogramma. Onze vereniging is er niet alleen voor de doorgewinterde tennisser, maar heet ook een ieder die kennis wil maken met tennis van harte welkom. Er staat een enthousiast en professioneel trainersteam voor u klaar en er is het hele jaar door een ruime keuze aan trainingsmogelijkheden.

Start 2 Tennis (it al started at ACE)

Speciaal voor mensen die nog nooit hebben getennist of voor diegene die het tennis weer willen oppakken is er het Start 2 Tennis programma. Dit programma biedt optimale begeleiding tegen een zeer laag en aantrekkelijk instap tarief. Het programma bestaat uit 5 lessen van een uur elk en wordt afgenomen in een groep van circa 4, wekelijks op hetzelfde tijdstip. Dit is een gemakkelijke manier om kennis te maken met tennis en onze club. Het programma is uitsluitend bedoeld voor aspirant-leden. Ook als je alleen bent kun je je ook opgeven. Wij stellen dan een passende groep samen. Je hoeft alleen te zorgen voor sportkleding, een tennisracket kun je voor zolang van ons lenen. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, Start 2 Tennis is 5 maal trainen voor slechts € 35 per persoon.

Wil je dus kennis maken met tennis, geeft je dan op via het inschrijfformulier op de website.

We zien het overigens als een compliment dat ons trainingsprogramma na het overweldigende succes van vorig seizoen nu ook door andere clubs in de regio wordt aangeboden. Start 2 Tennis, ... It all started at ACE.

Clubtraining winter van 2022-2023

Deze informatie wordt later geactualiseerd.

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in groepen van circa 4 personen (kunnen er ook meer of minder zijn afhankelijk van de mogelijkheden in de planning en jullie beschikbaarheid) gedurende 10 weken in de periode november tot en met maart wekelijks op hetzelfde tijdstip een of twee uur getraind.

Het complete trainingsprogramma (12 trainingen) wordt aangeboden voor € 165,00 per persoon (€ 13,75 per les per persoon).

Vaker dan 1 keer per week trainen?? dat kan, we stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Wanneer: maandag tot en met zondag(ochtend) (zaterdag onder voorbehoud).

Inschijven kan via dit formulier

De lessen worden allemaal buiten verzorgd. 

LET op om deze training te volgen dien je lid van ACE te zijn

Clubtraining voorjaar/najaar

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in groepen van circa 4 personen gedurende 20 weken in de periode april tot en met oktober wekelijks op hetzelfde tijdstip een of twee uur getraind onder leiding van een van de trainer/trainsters. 

Het complete trainingsprogramma bestaat uit 20 trainingen voor slechts € 13,75 per persoon per les.

Vaker dan 1 keer per week trainen?? dat kan, we stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Wanneer: maandag tot en met zondag(ochtend) (zaterdag onder voorbehoud).

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

LET op om deze training te volgen dien je lid van ACE te zijn

Last Minute Deals zomer 2022

In de zomerstop van 2022 kun je natuurlijk ook weer lekker doortrainen bij HTV ACE en TennisBase.

Deze informatie wordt later geactualiseerd.

Gedurende de zomer zijn er vier mogelijke trainingsdagen waarop je lessen kunt afnemen. Je mag er 1 afnemen, 2, 3 of zelfs 4. Dat mag je zelf weten. De trainingen vinden plaats op donderdag avond tussen 19:00 en 20:30 of tussen 20:30 en 22:00. De data zijn 29 juli, 5 augustus, 19 augustus en 26 augustus.

Wil jij meedoen, email dan naar info@tennisbase jouw voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, email adres en het tijdblok en datum waarop je wil trainen.

LET op om deze training te volgen dien je lid van ACE te zijn

Speciale trainingsprogramma's

Pre-competitie trainingen: 

Gedurende dit programma worden gedurende drie dagen lessen van anderhalf uur aangeboden aan de competitiespelers met iedere dag specifieke aandachtspunten en technieken welke getraind worden. De trainingen worden verzorgd in groepen van vier. Opgave is mogelijk per team of individueel. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de competitieteam indeling.

LET op om deze training te volgen dien je lid van ACE te zijn

Kosten Trainingsprogramma’s Senioren HTV Ace Tennis-seizoen 2023-2024
  1 lesuur per week 2 lesuren per week
Clubtraining voorjaar/zomer 20 weken (€ 13,75 p.p. per les) € 275,00 € 550,00
Clubtraining winter 12 weken (€ 13,75 p.p. per les) € 165,00 € 330,00
     
Start to Tennis (5 lessen) € 35,00  
     
Speciale trainingsprogramma’s    
Pre-competitie per les van 1,5 uur € 17,50  
Last Minute Deals per les van 1,5 uur  € 12,50  
 

Alle prijzen zijn per persoon, gebaseerd op volle groepen en inclusief BTW.

 

Algemeen

De overeenkomst tot het nemen van tennislessen wordt afgesloten met Tennis Base onderdeel van StartGrow geregistreerd bij de KvK onder nummer  67809537. 

of

met Bridge2Sports geregistreerd bij de KvK onder nummer 80412874.

HTV Ace draagt zorg voor de  communicatie met de leden en het verzamelen van de inschrijvingen.  Keuze voor een betreffende trainer is slechts mogelijk indien de planning dit toelaat.

Verder worden lessen slechts ingehaald wanneer deze in zijn geheel niet zijn aangevangen. Indien een of meerdere lessen voor welke reden dan ook niet gevolgd kunnen worden (bijvoorbeeld vanwege verhindering of blessure van de lesser) worden deze niet ingehaald en volgt geen restitutie van het lesgeld.

Keuze voor een bepaalde trainer wordt slechts in aanmerking genomen indien dat past binnen de beschikbaarheid en de planningsmogelijkheden.