Senioren trainingen

Tennisvereniging ACE biedt een compleet en gevarieerd trainingsprogramma. Onze vereniging is er niet alleen voor de doorgewinterde tennisser, maar heet ook een ieder die kennis wil maken met tennis van harte welkom. Er staat een enthousiast en professioneel trainersteam voor u klaar en er is het hele jaar door een ruime keuze aan trainingsmogelijkheden.

Clubtraining winter

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in groepen van circa 4 personen gedurende 10 weken in de periode november tot en met maart wekelijks op hetzelfde tijdstip een of twee uur getraind.

Het complete trainingsprogramma (10 trainingen) wordt aangeboden voor € 95 per persoon.

Vaker dan 1 keer per week trainen?? dat kan, we stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Wanneer: maandag tot en met zondag(ochtend) (zaterdag onder voorbehoud).

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

De lessen worden allemaal buiten verzorgd. 

Start 2 Tennis (it al started at ACE)

Speciaal voor mensen die nog nooit hebben getennist of voor diegene die het tennis weer willen oppakken is er het Start 2 Tennis programma. Dit programma biedt optimale begeleiding tegen een zeer laag en aantrekkelijk instap tarief. Het programma bestaat uit 5 lessen van een uur elk en wordt afgenomen in een groep van circa 4, wekelijks op hetzelfde tijdstip. Dit is een gemakkelijke manier om kennis te maken met tennis en onze club. Het programma is uitsluitend bedoeld voor aspirant-leden. Ook als je alleen bent kun je je ook opgeven. Wij stellen dan een passende groep samen. Je hoeft alleen te zorgen voor sportkleding, een tennisracket kun je voor zolang van ons lenen. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten, Start 2 Tennis is 5 maal trainen voor slechts € 35 per persoon.

Wil je dus kennis maken met tennis, geeft je dan op via het inschrijfformulier op de website.

We zien het overigens als een compliment dat ons trainingsprogramma na het overweldigende succes van vorig seizoen nu ook door andere clubs in de regio wordt aangeboden. Start 2 Tennis, ... It all started at ACE.

Last Minute Deals zomer 2021

In de zomerstop van 2021 kun je natuurlijk ook weer lekker doortrainen bij HTV ACE en TennisBase. Gedurende de zomer zijn er vier mogelijke trainingsdagen waarop je lessen kunt afnemen. Je mag er 1 afnemen, 2, 3 of zelfs 4. Dat mag je zelf weten. De trainingen vinden plaats op donderdag avond tussen 19:00 en 20:30 of tussen 20:30 en 22:00. De data zijn 29 juli, 5 augustus, 19 augustus en 26 augustus.

Wil jij meedoen, email dan naar [email protected] jouw voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, email adres en het tijdblok en datum waarop je wil trainen.

Let op, er zijn per ronde maar 16 plekken, indien ze vol zijn, is het vol.

De trainingen kosten € 12.50 per stuk en worden door Tennisbase in rekening gebracht.

Clubtraining voorjaar/zomer

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in groepen van circa 4 personen gedurende 20 weken in de periode april tot en met oktober wekelijks op hetzelfde tijdstip een of twee uur getraind onder leiding van een van de trainer/trainsters. 

Het complete trainingsprogramma (20 trainingen) wordt aangeboden voor € 240 per persoon.

Vaker dan 1 keer per week trainen?? dat kan, we stemmen de mogelijkheden graag met je af.

Wanneer: maandag tot en met zondag(ochtend) (zaterdag onder voorbehoud).

Inschijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

 

Speciale trainingsprogramma's

Pre-competitie trainingen: 

Gedurende dit programma worden gedurende drie dagen lessen van anderhalf uur aangeboden aan de competitiespelers met iedere dag specifieke aandachtspunten en technieken welke getraind worden. De trainingen worden verzorgd in groepen van vier. Opgave is mogelijk per team of individueel. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de competitieteam indeling.

 

 

Kosten Trainingsprogramma’s Senioren HTV Ace Tennis-seizoen 2020-2021
  1 lesuur per week 2 lesuren per week
Clubtraining voorjaar/zomer 20 weken € 240,00 € 480,00
Clubtraining winter 10 weken € 95,00 € 190,00
     
Start to Tennis (5 lessen) € 35,00  
     
Speciale trainingsprogramma’s    
Pre-competitie per les van 1,5 uur € 17,50  
Last Minute Deals per les van 1,5 uur  € 12,50  
 

Alle prijzen zijn per persoon, gebaseerd op volle groepen en inclusief BTW.

 

Algemeen

De overeenkomst tot het nemen van tennislessen wordt afgesloten met Tennis Base onderdeel van Start Grow geregistreerd bij de KvK onder nummer  67809537.  HTV Ace draagt zorg voor de  communicatie met de leden en het verzamelen van de inschrijvingen.

Verder worden lessen slechts ingehaald wanneer deze in zijn geheel niet zijn aangevangen. Indien een of meerdere lessen voor welke reden dan ook niet gevolgd kunnen worden (bijvoorbeeld vanwege verhindering of blessure van de lesser) worden deze niet ingehaald en volgt geen restitutie van het lesgeld.