Jeugd trainingen

We organiseren jaarlijks een diversiteit aan activiteiten, zowel tennis gerelateerd als niet-tennis gerelateerd. Op deze manier geven we niet alleen invulling aan tennis(training) maar ook aan het daadwerkelijk samen tennissen en aan het begrip ‘vereniging’.

Er is ons veel aan gelegen een gezellige en sportieve plek te zijn voor jong en oud.  

Tennisvereniging ACE biedt een compleet jeugdtrainingsprogramma. Hieronder vind je informatie over de verschillende  soorten trainingen en mogelijkheden die we onze jeugd aanbieden. Er staat een professioneel en enthousiast trainersteam voor onze jeugdspelers klaar.  

Clubtraining voorjaar/zomer

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in kleine groepen van 4 kinderen gedurende 20 weken in de periode van april tot en met oktober wekelijks op een vast tijdstip getraind.

Vaker trainen dan 1x per week? Ook dat kan natuurlijk en stemmen we graag in overleg af.  

Het clubtrainingsprogramma omvat trainingen binnen alle kleuren van het jeugdtennis: rood – oranje – groen en geel. Ook voor de allerkleinsten hebben we een prachtig programma, voor meer inforamatie zie: tenniskids Blauw

Wanneer: alle dagen van de week inclusief zondagochtend (Sunday = funday)

Wil je starten met tennis, laat het ons weten via [email protected] dan nemen we contact met je op en bespreken graag alle mogelijkheden.

Clubtraining winter  

In de periode november tot en met maart wordt gedurende 10 weken wekelijks op een vast tijdstip getraind in kleine groepen van 4 kinderen. Het complete programma bestaande uit 10 trainingen wordt aangeboden voor € 95,- per persoon.

Vaker trainen dan 1x per week? Ook dat kan natuurlijk en stemmen we graag in overleg af.  

Het clubtrainingsprogramma omvat trainingen binnen alle kleuren van het jeugdtennis: rood – oranje – groen en geel. Ook voor de allerkleinsten hebben we een prachtig programma, voor meer inforamatie zie: tenniskids Blauw

Wanneer: alle dagen van de week inclusief zondagochtend (Sunday = funday)  

Inschrijven kan nu via het inschrijfformulier op de website.

Wil je starten met tennis, laat het ons weten via [email protected] dan nemen we contact met je op en bespreken graag alle mogelijkheden. 

Zomervakantieprogramma 2020:

Klik hier

 

Tenniskids blauw

Een super gave kennismaking met tennis voor de jongste jeugd, op een speelse maar goed doordachte manier en een ideale voorbereiding op Tenniskids Rood. Onder professionele begeleiding leren de kids steeds meer over tennis. De trainingen bestaan uit diverse oefeningen, zoals tik- en balspelletjes, met en zonder racket. Het programma omvat 10 trainingen, wekelijks op een vast moment. De kinderen komen in hun sportkleren, voor de rest van alle materialen, inclusief rackets wordt gezorgd. Het complete programma wordt aangeboden voor € 75,- per kindje.

Wanneer: woensdagmiddag en zondag(late)ochtend (Sunday = Funday)  

Wil je meer informatie of de mogelijkheden overleggen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Inschrijven kan nu via het inschrijfformulier op de website

 

5-strippenkaart

Neem vijf privé lessen om daarmee je tenniskwaliteiten wat extra bij te spijkeren. Je ontvangt een strippenkaart en plant de lessen rechtstreeks met de trainer/trainster in. Iedere keer dat je traint wordt er een vakje van de strippenkaart afgestreept.

 

Zomervakantie knipkaart

Natuurlijk hoef je niet te stoppen met trainen in de zomervakantie. Maar omdat het vakantie is, is flexibiliteit wel zo prettig.

Met de zomervakantie knipkaart kun je 4x in groepsverband trainen maar wel op de momenten die jou uitkomen!

Gedurende de zomervakantie zijn diverse blokken beschikbaar voor trainingen. Je geeft aan wanneer je beschikbaar bent en zo worden passende flexibel samengestelde trainingsgroepjes gevormd. Bij het samenstellen van de groepjes wordt onderscheid gemaakt tussen de startende tennisser en de niet-startende tennisser, zodat de inhoud van iedere training juist kan worden afgestemd!

Voor de kosten van de clubtraining kun je contact opnemen met [email protected] Samen kan dan naar de best passende trainingsgroep gekeken worden.

Kosten Trainingsprogramma’s Junioren HTV Ace Tennis-seizoen 2020-2021
  1 lesuur per week 2 lesuren per week
Tenniskids Blauw 10 weken        € 75,00         € 150,00
Clubtraining voorjaar/zomer Rood 20 weken* € 200,00 € 400,00
Clubtraining voorjaar/zomer Oranje en Groen 20 weken* € 240,00         € 480,00
Clubtraining winter 10 weken € 95,00 € 190,00
Strippenkaart 5 (privé les) € 125,00  
     
Speciale trainingsprogramma’s:  
Zomervakantie knipkaart € 48,00  
Zomervakentieprogramma klik hier

Alle prijzen zijn per persoon, gebaseerd op volle groepen en inclusief BTW.

* informatie via [email protected]

 

Algemeen

De overeenkomst tot het nemen van tennislessen wordt afgesloten met Tennis Base onderdeel van StartGrow geregistreerd bij de KvK onder nummer  67809537.  HTV Ace draagt zorg voor de  communicatie met de leden en het verzamelen van de inschrijvingen. 

Verder worden lessen slechts ingehaald wanneer deze in zijn geheel niet zijn aangevangen. Indien een of meerdere lessen voor welke reden dan ook niet gevolgd kunnen worden (bijvoorbeeld vanwege verhindering of blessure van de lesser) worden deze niet ingehaald en volgt geen restitutie van het lesgeld.