Jeugd trainingen

We organiseren jaarlijks een diversiteit aan activiteiten, zowel tennis gerelateerd als niet-tennis gerelateerd. Op deze manier geven we niet alleen invulling aan tennis(training) maar ook aan het daadwerkelijk samen tennissen en aan het begrip ‘vereniging’.

Er is ons veel aan gelegen een gezellige en sportieve plek te zijn voor jong en oud.  

Tennisvereniging ACE biedt een compleet jeugdtrainingsprogramma. Hieronder vind je informatie over de verschillende  soorten trainingen en mogelijkheden die we onze jeugd aanbieden. Er staat een professioneel en enthousiast trainersteam voor onze jeugdspelers klaar.  

Clubtraining winter  

In de periode november tot en met maart wordt gedurende 10 weken wekelijks op een vast tijdstip getraind in kleine groepen van 4 kinderen. Het complete programma bestaande uit 10 trainingen wordt aangeboden voor € 95,- per persoon.

Vaker trainen dan 1x per week? Ook dat kan natuurlijk en stemmen we graag in overleg af.  

Het clubtrainingsprogramma omvat trainingen binnen alle kleuren van het jeugdtennis: rood – oranje – groen en geel. Ook voor de allerkleinsten hebben we een prachtig programma, voor meer informatie zie: tenniskids Blauw

Wanneer: alle dagen van de week inclusief zondagochtend (Sunday = funday)  

Inschrijven kan hier.

Wil je starten met tennis, laat het ons weten via [email protected] dan nemen we contact met je op en bespreken graag alle mogelijkheden. 

Tenniskids blauw

Een super gave kennismaking met tennis voor de jongste jeugd, op een speelse maar goed doordachte manier en een ideale voorbereiding op Tenniskids Rood. Onder professionele begeleiding leren de kids steeds meer over tennis. De trainingen bestaan uit diverse oefeningen, zoals tik- en balspelletjes, met en zonder racket. Het programma omvat 10 trainingen, wekelijks op een vast moment. De kinderen komen in hun sportkleren, voor de rest van alle materialen, inclusief rackets wordt gezorgd. Het complete programma wordt aangeboden voor € 75,- per kindje.

Wanneer: woensdagmiddag en zondag(late)ochtend (Sunday = Funday)  

Wil je meer informatie of de mogelijkheden overleggen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Inschrijven kan hier.

Start2tennis KIDZZZ

  • Voor kinderen die nog nooit getenist hebben;
  • 5 trainingen in kleine groepjes;
  • onder professionele begeleiding;
  • incl. gebruik van rackets en materiaal;
  • totale kosten 5x trainen € 35,-
  • Jij hoeft je alleen sportief te kleden en je beste humeur mee te brengen!
  • Inschrijven kan hier.

Last Minute Deals zomer 2021

In de zomerstop van 2021 kun je natuurlijk ook weer lekker doortrainen bij HTV ACE en TennisBase. Gedurende de zomer zijn er vier mogelijke trainingsdagen waarop je lessen kunt afnemen. Je mag er 1 afnemen, 2, 3 of zelfs 4. Dat mag je zelf weten. De trainingen vinden plaats op donderdag avond tussen 14:00 en 15:00 (Blauw en Rood), 15:00 - 16:00 (Oranje), 16:00 - 17:00 (Groen) en 17:00 - 18:00 (Geel). De data zijn 5 augustus, 19 augustus, 26 augustus en 2 september.

Wil jij meedoen, email dan naar [email protected] jouw voornaam, achternaam, adres, telefoonnummer, email adres en het tijdblok en datum waarop je wil trainen.

Let op, er zijn per ronde maar een beperkt aantal plekken plekken, indien ze vol zijn, is het vol.

De trainingen kosten € 10 per stuk en worden door Tennisbase in rekening gebracht.

Clubtraining voorjaar/zomer

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in kleine groepen van 4 kinderen gedurende 20 weken in de periode van april tot en met oktober wekelijks op een vast tijdstip getraind.

Vaker trainen dan 1x per week? Ook dat kan natuurlijk en stemmen we graag in overleg af.  

Het clubtrainingsprogramma omvat trainingen binnen alle kleuren van het jeugdtennis: rood – oranje – groen en geel. Ook voor de allerkleinsten hebben we een prachtig programma, voor meer inforamatie zie: tenniskids Blauw

Wanneer: alle dagen van de week inclusief zondagochtend (Sunday = funday)

Inschrijven kan hier.

Wil je starten met tennis, laat het ons weten via [email protected] dan nemen we contact met je op en bespreken graag alle mogelijkheden.

 

Zomervakantieprogramma 2021:

Ook deze zomer organiseren we weer meerdere sportieve programma’s waaronder onze tennis&fun dagen. De tennis&fun dagen zijn super gave sportieve dagen vol tennis en andere sporten, en altijd met een hoge fun-factor. Naast veel sportiviteit was er afgelopen jaar een waterglijbaan, vossenjacht en een speciaal programma voor de allerkleinsten in samenwerkiing met StartGrow. Het was een hele toffe zomer en we kunnen niet wachten op de aankomende zomer om er weer geweldige dagen van te maken samen met jullie!

Voor de kosten van de clubtraining kun je contact opnemen met [email protected] Samen kan dan naar de best passende trainingsgroep gekeken worden.
Kosten Trainingsprogramma’s Junioren HTV Ace Tennis-seizoen 2020-2021
  1 lesuur per week 2 lesuren per week
Tenniskids Blauw 10 weken        € 75,00         € 150,00
Clubtraining voorjaar/zomer Rood 20 weken* € 200,00 € 400,00
Clubtraining voorjaar/zomer Oranje en Groen 20 weken* € 240,00         € 480,00
Clubtraining winter 10 weken € 95,00 € 190,00
     
Start2Tennis KiDZZZ 5 lessen         € 35,00  
Speciale trainingsprogramma’s:  
Last Minute Deals zomer 2021 per les van 1 uur € 10,00  
Zomervakentieprogramma klik hier

Alle prijzen zijn per persoon, gebaseerd op volle groepen en inclusief BTW.

* informatie via [email protected]

 

Algemeen

De overeenkomst tot het nemen van tennislessen wordt afgesloten met Tennis Base onderdeel van StartGrow geregistreerd bij de KvK onder nummer  67809537.  HTV Ace draagt zorg voor de  communicatie met de leden en het verzamelen van de inschrijvingen. 

Verder worden lessen slechts ingehaald wanneer deze in zijn geheel niet zijn aangevangen. Indien een of meerdere lessen voor welke reden dan ook niet gevolgd kunnen worden (bijvoorbeeld vanwege verhindering of blessure van de lesser) worden deze niet ingehaald en volgt geen restitutie van het lesgeld.