Jeugd trainingen

We organiseren jaarlijks een diversiteit aan activiteiten, zowel tennis gerelateerd als niet-tennis gerelateerd. Op deze manier geven we niet alleen invulling aan tennis(training) maar ook aan het daadwerkelijk samen tennissen en aan het begrip ‘vereniging’.

Er is ons veel aan gelegen een gezellige en sportieve plek te zijn voor jong en oud.  

Tennisvereniging ACE biedt een compleet jeugdtrainingsprogramma. Hieronder vind je informatie over de verschillende  soorten trainingen en mogelijkheden die we onze jeugd aanbieden. Er staat een professioneel en enthousiast trainersteam voor onze jeugdspelers klaar. Er is maximale aandacht voor onze jeugdspelers, we trainen in kleine groepen (doorgaans ca 4 spelers per groep). 

LET OP: Onze vereniging levert een financiële bijdrage waardoor de jeugdtrainingen goedkoper kunnen worden aangeboden dan de daadwerkelijke (trainers)kosten én het mogelijk blijft om in kleine groepjes te blijven trainen ! Een trainingsgroepje bestaat uit ca 4 kinderen en wordt begeleid door 1 vaste trainer. 

Start2tennis KIDZZZ

  • Voor kinderen die nog nooit getenist hebben;
  • 5 trainingen in kleine groepjes;
  • onder professionele begeleiding;
  • incl. gebruik van rackets en materiaal;
  • totale kosten 5x trainen € 35,-
  • Jij hoeft je alleen sportief te kleden en je beste humeur mee te brengen!
  • Inschrijven kan onder het kopje inschrijfformulieren.

Clubtraining winter  

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in kleine groepen van circa 4 kinderen (het kunnen er meer of minder zijn, afhankelijk van de planning en jullie eigen beschikbaarheid) gedurende 10 a 12 weken in de periode van november tot en met maart wekelijks op een vast tijdstip getraind.

Vaker trainen dan 1x per week? Ook dat kan natuurlijk en stemmen we graag in overleg af.  

Het clubtrainingsprogramma omvat trainingen binnen alle kleuren van het jeugdtennis: rood, oranje, groen en geel. Ook voor de allerkleinsten hebben we tenniskids Blauw

Wanneer: alle dagen van de week inclusief zondagochtend (Sunday = funday)  

Inschrijven kan onder het kopje inschrijfformulieren

LET op om deze training te volgen dien je lid van ACE te zijn

Clubtraining voorjaar/zomer

Gedurende dit trainingsprogramma wordt in kleine groepen van circa 4 kinderen (het kunnen er meer of minder zijn, afhankelijk van de planning en jullie eigen beschikbaarheid) gedurende 20 weken in de periode van april tot en met oktober wekelijks op een vast tijdstip getraind.

Vaker trainen dan 1x per week? Ook dat kan natuurlijk en stemmen we graag in overleg af.  

Het clubtrainingsprogramma omvat trainingen binnen alle kleuren van het jeugdtennis: rood – oranje – groen en geel. Ook voor de allerkleinsten hebben we tenniskids Blauw

Wanneer: alle dagen van de week inclusief zondagochtend (Sunday = funday)

Inschrijven kan onder het kopje inschrijfformulieren.

LET op om deze training te volgen dien je lid van ACE te zijn

 

Wil je starten met tennis, laat het ons weten via [email protected] dan nemen we contact met je op en bespreken graag alle mogelijkheden.

Voor de kosten van de clubtraining kun je contact opnemen met [email protected]. Samen kan dan naar de best passende trainingsgroep gekeken worden.

 

Algemeen:

De rode trainingen worden goedkoper aangeboden omdat HTV ACE hieraan een bijdrage levert.

De overeenkomst tot het nemen van tennislessen wordt afgesloten met Tennis Base onderdeel van StartGrow geregistreerd bij de KvK onder nummer  67809537. 

HTV Ace draagt zorg voor de  communicatie met de leden en het verzamelen van de inschrijvingen.  Keuze voor een betreffende trainer is slechts mogelijk indien de planning dit toelaat.

Verder worden lessen slechts ingehaald wanneer deze in zijn geheel niet zijn aangevangen. Indien een of meerdere lessen voor welke reden dan ook niet gevolgd kunnen worden (bijvoorbeeld vanwege verhindering of blessure van de lesser) worden deze niet ingehaald en volgt geen restitutie van het lesgeld.