Informatie aanvoerders senioren

Ophalen competitie formulieren en ballen

Zodra de teamindeling bekend is gemaakt, kunnen de aanvoerders de competitie formulieren en ballen voor hun team ophalen. Waarschijnlijk zullen de formulieren en ballen op de eerste competitiedag gewoon aanwezig zijn in de kantine. Mocht dat anders zijn berichten wij jullie hierover.

Acties aanvoerder

Eenmaal thuis lezen de aanvoerders de map goed door en komen in actie: teamgenoten benaderen wie wanneer wel/niet kan spelen, vragen wie op welke dag kan rijden en misschien afspreken op welke dag jullie als team gaan vrijspelen/oefenen.

Als een speler zich op het laatste moment terugtrekt om wat voor reden dan ook, moet diegene zelf voor een invaller zorgen! Er zijn invallers bekend bij de aanvoerder die je kunt bellen, lukt dit niet, dan neem je tijdig contact op met Anke Smeets: [email protected].

Zelf houdt de aanvoerder altijd www.mijnknltb.toernooi.nl in de gaten: op welke tijden spelen we, hoe staan we in de poule, hoe hebben tegenstanders tot nu toe gespeeld? Inloggen doe je met je bondsnummer en een wachtwoord. Met het verenigingsnummer (36343), en je eigen teamnummer kun je vervolgens alles vinden.

Kantine openen en sluiten. Iedere competitie avond opent en sluit er een team de kantine, Dit houdt in, het opstarten van de kantine, de kassa en muziek. Bij het sluiten hoort hierbij onder andere het schoonmaken van het buffet en de bar, het vegen van de kantine indien nodig en het uitzetten van de verlichting. De barcommissie maakt hiervoor een schema en er zal een uitlegavond worden georganiseerd voorafgaand aan de competitie.

Hulp nodig?

Bij problemen binnen het team of misverstanden met tegenstanders op wat voor manier dan ook, neem je contact op met onze VerenigingsCompetitie leiders Anke Smeets (senioren) of Nicole Heldens (junioren) . Maar je kunt zelf al veel oplossen door de reglementen uit de competitie map erbij te pakken en goed contact te onderhouden met je teamgenoten.