Informatie aanvoerders senioren

  Ophalen competitie formulieren en ballen

Zodra de teamindeling bekend is gemaakt, kunnen de aanvoerders de competitie formulieren en ballen voor hun team ophalen.

Voor de voorjaarscompetitie 2019 kan dat op zondag 24 maart, tijdens het afhalen van de nieuwe KNLTB ledenpas.

Anja Evers (VCL)  is ter plekke aanwezig om alle spullen uit te reiken maar ook om vragen te beantwoorden.

 

  Acties aanvoerder

Eenmaal thuis lezen de aanvoerders de map goed door en komen in actie: teamgenoten benaderen wie wanneer wel/niet kan spelen, vragen wie op welke dag kan rijden en misschien afspreken op welke dag jullie als team gaan vrijspelen/oefenen.

Als een speler zich op het laatste moment terugtrekt om wat voor reden dan ook, moet diegene zelf voor een invaller zorgen! Er zijn invallers bekend bij de aanvoerder die je kunt bellen, lukt dit niet, dan neem je tijdig contact op met Anja Evers:   [email protected].

Zelf houdt de aanvoerder altijd www.mijnknltb.nl in de gaten: op welke tijden spelen we, hoe staan we in de poule, hoe hebben tegenstanders tot nu toe gespeeld? Inloggen doe je met je bondsnummer en een wachtwoord. Met het verenigingsnummer (36343), en je eigen teamnummer (zie map) kun je vervolgens alles vinden.

 

  Hulp nodig?

Bij problemen binnen het team of misverstanden met tegenstanders op wat voor manier dan ook, neem je contact op met onze VerenigingsCompetitieLeiders Anja Evers of Anita Calender. Maar je kunt zelf al veel oplossen door de reglementen uit de competitie map erbij te pakken en goed contact te onderhouden met je teamgenoten.