Algemene informatie competitie senioren

Ook in 2024 zal er weer een KNLTB competitie plaatsvinden. Tijdens de competitie ga je in teamverband samen met andere leden van HTV ACE de strijd aan met teams van andere verenigingen. De competitie is een leerzame en gezellige ervaring en een goede manier om hetgeen je geleerd hebt tijdens de training in de praktijk te brengen.

De competitie wordt op diverse dagen aangeboden maar bij HTV ACE melden de meeste teams zich aan voor de vrijdagavond competitie of de zaterdag middag competitie. Tijdens deze dagen worden veel verschillende competitiesoorten aangeboden. Meer informatie over de data en het aanbod vind je hier.

De competitie (voorjaar, zomer of najaarscompetitie) bestaat uit 6-7 of 4-5 wedstrijddagen waarop meerdere wedstrijden gespeeld worden. In het voorjaar bestaat de vrijdagavond najaarscompetitie uit 4-5 wedstrijden. En wisselen de gemengde teams de heren en dames teams per week af. De zaterdagcompetitie wordt over 6-7 speeldagen gespeeld. In het najaar speelt de competitie zich af in de maanden September en Oktober en deze bestaat uit 4-5 speeldagen. In de winter bestaan nog wintercompetitie die eveneens gedurend 6-7 speeldagen gespeeld wordt. In de maanden november - december en januari - februari.

De specifieke data van de competitie vind je hierbeneden. 

Je kunt verder nog kiezen om een competitie te spelen in de leeftijdscategorieen 17+, 35+ en 50+ ook is er onderscheid tussen heren, dames en gemengde teams.

Dus wil jij na een zware trainingsperiode en lekker buiten sporten bij HTV ACE meedoen aan de competitie, houdt dan deze site in de gaten. Binnenkort kun je je namelijk aanmelden. Zowel als team maar ook individueel. Meld je je individueel aan dan zullen wij ons best doen je in een geschikt team te plaatsen.

Vanuit de vereniging is de Technische Commissie betrokken bij het reilen en zeilen van de competitie. Voor de senioren is Anke Smeets de competitieleider die als eerste aanspreekpunt fungeert. Je kunt contact met Anke Smeets opnemen via: [email protected].

De aanmelding voor de competities vinden vaak erg vroeg plaats. Houd dus deze site en je email in de gaten om de inschrijving niet te missen. Het formulier vind je hier. De TC beslist in alle gevallen de wijze waarop de teams die mee willen doen worden ingedeeld of (hopelijk niet nodig) uitgesloten vanwege het maximum aantal teams.

De competitiebijdrage 2024 bedraagt per team:

Dinsdag, Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag (6-7 speeldagen)  € 95,-
Dinsdag, Woensdag, donderdag 8&9 tennis, vrijdag, zaterdag (4-5 speeldagen) € 70,-