Algemene informatie competitie senioren

Ook in 2021 zal er weer een KNLTB competitie plaatsvinden. Tijdens de competitie ga je in teamverband samen met andere leden van HTV ACE de strijd aan met teams van andere verenigingen. De competitie is een leerzame en gezellige ervaring en een goede manier om hetgeen je geleerd hebt tijdens de training in de praktijk te brengen.

De competitie wordt op diverse dagen aangeboden maar bij HTV ACE melden de meeste teams zich aan voor de vrijdag avond competitie of de zaterdag middag competitie. Tijdens deze dagen worden veel verschillende competitiesoorten aangeboden. Het aanbod voor het voorjaar van 2021 wordt binnenkort beschikbaar gesteld en kun je dan hier of op de KNLTB website vinden.

De competitie (voorjaar, zomer of najaarscompetitie) bestaat uit 7 wedstrijddagen (soms ook maar 6) waarop meerdere wedstrijden gespeeld worden. In het voorjaar speelt de competitie zich af in de maanden april mei en het begin van juni. De zomercompetitie vindt plaats in de maanden mei juni en juli en het najaarsseizoen loopt van september tot en met oktober. De specifieke data van de competitie vind je hierbeneden.

Je kunt verder nog kiezen om een competitie te spelen in de leeftijdscategorieen 17+, 35+ en 50+ ook is er onderscheid tussen heren, dames en gemengde teams.

Dus wil jij na een zware trainingsperiode en lekker buiten sporten bij HTV ACE meedoen aan de competitie, houdt dan deze site in de gaten. Binnenkort kun je je namelijk aanmelden. Zowel als team maar ook individueel. Meld je je individueel aan dan zullen wij ons best doen je in een geschikt team te plaatsen.

Vanuit de vereniging is de Technische Commissie betrokken bij het reilen en zeilen van de competitie. Voor de senioren is Anja Evers de competitieleider die als eerste aanspreekpunt fungeert. Je kunt contact met Anja Evers opnemen via: [email protected]

De aanmelding voor de competities vinden vaak er vroeg plaats. Houd dus deze site en je email in de gaten om de inschrijving niet te missen. Het formulier vind je hier.

 

 De competitiebijdrage 2020 bedraagt:

 Woensdag-, donderdagen vrijdagavond  € 95,-
 Zaterdagmiddag

 € 95,-

 Zondag  € 125,-

 

 

 

 

2021 Speeldagen competitie voorjaar.pdf