Informatie en tarieven

Algemeen

Omdat HTV Ace een vereniging is dient iedereen die vrij wil tennissen of lessen wil volgen lid te zijn van onze vereniging. Hierop is een uitzondering voor deelnemers aan het Start-To-Tennis programma en indien je als introducee aangemeld bent. Elk lid mag jaarlijks twee maal een introducee mee nemen. Elke introducee mag ook maar twee maal per jaar geintroduceerd worden. Wil je dit doen, meld het dan even via [email protected].

Nadat je lid bent geworden ontvang je jouw persoonlijke KNLTB ledenpas. Met deze pas kun je deelnemen aan KNLTB toernooien en competities maar de pas geeft ook toegang tot ons tennispark. Ook kun je als lid aan alle activiteiten meedoen die door HTV Ace worden georganiseerd.

HTV ACE heeft een aantal verschillende lidmaatschappen:

Het reguliere lidmaatschap:

Dit lidmaatschap is het normale (statutaire) lidmaatschap en loopt van begin april tot en met eind maart. Je bent het gehele jaar lid van de vereniging en kunt steeds vrij gaan tennissen wanneer jij dat wil. Wordt je later in het jaar lid dan wordt het contributiegeld tijdsevenredig in rekening gebracht.

Bij het lidmaatschap ben je verplicht per jaar ten minste twee bardiensten voor jouw rekening te nemen. Wil je dat niet dan kun je ze altijd afkopen. Verder zal af en toe een verzoek gedaan worden om met een groep de banen te onderhouden. Dat is vrijwillig maar zeker gezellig en zorgt ervoor dat we altijd lekker kunnen blijven tennissen op goed onderhouden banen.

Wil je het lidmaatschap opzeggen, doe dit dan voor 31 december van het lopende jaar. Indien je je later dan die datum afmeldt, wordt er een bedrag van € 20 in rekening gebracht. Bij afmelding of blessures wordt geen contributie gerestitueerd.

Reguliere leden mogen in een regulier seizoen 2 introducees per jaar meenemen. Daarna kan dat nog alleen zijn de kosten dan steeds € 7,50 per keer. Geef aub vooraf, per mail, door dat je een introducee wil meenemen. In het seizoen 2020-2021 is het aantal introducees verhoogd naar 5 per jaar.

Reguliere leden worden uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering.

Het rustend lidmaatschap:

Dit lidmaatschap bestaat voor leden welke de vereniging een warm hart toedragen maar zelf niet kunnen tennissen. De contributie is laag maar je kunt ook niet deelnemen aan toernooien en bent geen bondslid. Ook hoef je een bardiensten te doen.

Rustende leden worden uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering.

De Zomerchallenge/het zomerlidmaatschap

Dit is een bijzonder lidmaatschap dat loopt van begin juli tot en met september. Tijdens deze periode mag je zo vaak tennissen als je wil. Je hoeft geen bardienst te draaien en het lidmaatschap verloopt vanzelf aan het einde van September. Wil je na het lidmaatschap lid blijven laat dit dan weten via [email protected].

de contributie voor het zomerlidmaatschap is steeds gelijk en wordt niet naar rato in rekening gebracht.

Zomerleden worden niet uitgenodigd voor de algemen ledenvergadering omdat er geen sprake is van een statutair lidmaatschap.

Winterlidmaatschap

Dit is een bijzonder lidmaatschap dat loopt van 15 oktober tot en met 31 maart. Tijdens deze periode mag je zo vaak tennissen als je wil. Je kunt geen deelnemen aan de najaarscompetitie maar je hoeft ook geen bardienst te draaien. Het lidmaatschap verloopt vanzelf aan het einde van Maart. Wil je na het lidmaatschap lid blijven laat dit dan weten via [email protected].

de contributie voor het winterlidmaatschap is steeds gelijk en wordt niet naar rato in rekening gebracht.

Winterleden worden niet uitgenodigd voor de algemen ledenvergadering omdat er geen sprake is van een statutair lidmaatschap.

Tarieven seizoen 2024-2025

  Senior Junior
Regulier lidmaatschap apr-mrt € 149 € 71
Rustend lidmaatschap apr -mrt € 28 € 28
Zomerchallenge jul-sept* € 50 € 50
Winterlidmaatschap 15 okt - mrt € 50 € 35

Een juniorlid is een lid dat op 31 december van het kalenderjaar maximaal 17 jaar is.

Het lidmaatschapsgeld voor de reguliere lidmaatschappen wordt naar rato geheven indien gedurende het jaar wordt aangemeld en men de voorafgaande 3 seizoenen geen lid van HTV ACE was.

Contributie bij aanmelding in maand Senior Junior
Mei € 137 € 65
Juni € 124 € 59
Juli € 112 € 53
Augustus € 99 € 47
September € 74,50 € 41
Oktober - Januari € 50 € 35
Februari € 25 € 25
Maart € 0 € 0

Bij afmelding gedurdende het seizoen wordt geen lidmaatschapgeld gerestitueerd.

Vanaf 5 gezinsleden geldt een korting op de contributie van 10%.

Hoe nu verder?

Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen. 

Ben je eenmaal aangemeld, dan ontvang je van de ledenadministratie bericht over het ophalen van uw KNLTB ledenpas.

 

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u terecht bij de ledenadministratie:   [email protected]

Verder:

Let op, om trainingen bij ACE te kunnen volgen dien je lid te zijn van de vereniging. Dit is alleen niet het geval bij Start 2 Tennis en Jeugdtrainingen Blauw.