Kantine

Na het tennissen of tijdens het kijken naar een leuke tenniswedstrijd wil je natuurlijk ook wat drinken. Bij HTV ACE hebben wij daarom natuurlijk ook een kantine. De kantine is in het zomerseizoen (uitgezonderd de zomervakantie) iedere weekdag geopend tussen 19:30 en 22:30 (nu even tot 22:00 vanwege de corona maatregels).

In de kantine kun je aan de bar jouw drankjes bestellen en afrekenen. Dit kan met cash maar ook middels de pin. Verder kun je consumptiekaarten kopen waarmee de prijs van 1 consumptie met dertig cent verlaagd wordt. 

Om de kantine te kunnen openen wordt van alle leden tussen de 18 en 65 jaar oud verwacht dat zij ieder seizoen 2 bardiensten voor hun rekening nemen. voorafgaand en achteraf aan deze diensten zal een van d barcoordinatoren uitleg geven over wat er te doen is. Deze persoon kun je gedurend de avond ook belllen indien er iets is dat je niet weet. Zo is het bardienst draaien een fluitje van een cent.

De barcommissie regelt dat de bardiensten gedurende het jaar gepland worden en zorgt er ook voor dat de coordinatoren aanwezig zijn en dat er voldoende voorraad op de vereniging aanwezig is.

Alleen als je echt geen bardiensten wil draaien kun je deze afkopen. Dit kan voor € 25 per dienst. Heb je een bardienst gepland en kom je vervolgens niet opdagen, dan is de boete darvoor € 35. Dit aangezien de kantine dan voor de andere leden niet geopend kan zijn.

Mochten er vragen zijn, laat dit dan horen aan de barcommisie via [email protected]