Wimbledays bij ACE open jeugdtoernooi

16 juni 2022


Beste leden,

Ook dit jaar wordt door ACE weer het Wimbledays bij Ace toernooi georganiseerd voor alle kids. Dit jaar is het een open tennistoernooi dat via de KNLTB is aangemeld en dat plaatsvindt op 16 en 17 juli. Het toernooi is voor de categorieen oranje, groen (op zaterdag) en geel (op zondag). Maar ook aan Rood wordt gedacht, zij spelen op zaterdag.

Het gras maaien we iedere dag op exact 8 mm, we schoffelen de perkjes, de prijzen worden opgepoetst, en er wordt iets lekkers gebakken. 
Het enige dat jullie als deelnemers hoeven te doen is een heleboel enthousiasme mee brengen. We maken het net als vorig jaar tot een geweldig toernooi.
 
Je speelt gedurende de dag meerdere partijen. Natuurlijk allemaal in Wimbledon stijl, want de dresscode is natuurlijk wit !!! Je wordt getrakteerd op een spelers hapje in stijl (weet jij om welk hapje het Wimbledon toernooi bekend staat ?), het park wordt omgedoopt tot een Wimbledonstadion, er is een heuse players lounge, je wordt na afloop van de wedstrijd
geïnterviewd, je kijkt natuurlijk naar partijtjes van de andere spelers, er is een echte prijsuitreiking en er zijn ook leuke challenges / activiteiten.... etc etc etc....

Wil jij meedoen, meld je dan aan via https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/C0FAD0C4-167F-465E-A5AD-04D8EA7F4679. Let wel op dat de inschrijving sluit op zaterdag 9 juli 2022.

Voor de kinderen in de rode categorie zal hettoernooi plaatsvinden op zaterdag tussen 10:00 en 12:00. Er zal een leuk tennisprogramma worden gedaan maar er zijn ook spelletjes. Aanmelden hiervoor kan middels dit formulier.

Hier sluit de inschrijving op zaterdag 9 juli 2022

Tot dan,

Met vriendelijke groeten,

De TC

 

Nieuwscategorieën