Voorjaarscompetitie jeugd

16 november 2020


UPDATE 11-04-2021

Vanwege de coronamaatregelen is de competitie uitgesteld. Er zijn nog geen nieuwe data bekend.

 

UPDATE 01-03-2021

Let op, de competitie is uitgesteld. de nieuwe dagen vind je bijgaand.

 

Beste tenniskids en ouders,  

Het is in deze tijd bijna nog niet voor te stellen, maar de voorbereidingen voor de KNLTB-voorjaarscompetitie binnen het Worldtour Jeugd Programma zijn in volle gang.  

De speeldata voor rood / oranje en groen zijn nog ver in de toekomst (zie bijlage) maar deelnemers dienen al weer op hele korte termijn te worden opgegeven.

Natuurlijk willen we ook alle ACE-jeugd spelers van harte uitnodigen om deel te nemen aan de voorjaarscompetitie. Een aantal spelers heeft al tijdens de voor- en najaars-competitie (welke helaas niet helemaal is kunnen worden afgerond ivm Corona) mogen ervaren hoe het is om jeugd-competitie te spelen. Andere kids moedigen we graag aan om deel te nemen. Je ontmoet veel andere kids, bezoekt andere clubs in de directe omgeving, teamspirit, je brengt hetgeen je hebt geleerd tijdens de training in praktijk, natuurlijk probeer je te winnen, maar de drempel en druk is laag, waardoor FUN de belangrijkste factor is.  

Voor aanvang van de competitie wordt een info-uurtje georganiseerd voor zowel ouders als voor de kids, waarin de competitie zelf, de spelregels en andere praktische zaken worden toegelicht.

Vanuit de club stimuleren we graag de deelname aan de jeugdcompetitie. Deelnemers worden voor aanvang competitie trainingen aangeboden, hieraan zijn geen kosten verbonden. Iedereen (ouders en kinderen) gaat dus voorbereid op pad. 

De KNLTB berekent aan de competitie-teams slechts een klein bedrag aan administratie kosten, waardoor deelname aan het totale programma doorgaans slechts rond €5 per deelnemer kost.   

We hopen erop dat ook jij mee gaat doen ! Opgeven kan tot en met 31 december aanstaande, maar natuurlijk hopen we erop dat je al kans ziet om je op te geven voor die tijd.  

Aanmelden kan via onze site door het inschrijfformulier in te vullen. Bij vragen kun je deze mailen naar [email protected]

Lets do it!  

2021 Speeldagen competitie voorjaar uitgesteld.pdf

Nieuwscategorieën