Volwassenen-tennis wordt hervat

14 mei 2020


Beste Leden,

Het is zover, nadat de rijksoverheid het individueel sporten van volwassenen weer heeft toegestaan is nu ook de noodverordening van de gemeente Roermond aangepast. Dit betekent dat na de jeugd leden nu ook de senior leden weer vrij mogen gaan tennissen en trainen. Gelukkig!

Een aantal zaken is hierbij echter van belang. Net als bij de jeugdleden is het voor volwassenen slechts toegestaan vrij te gaan tennissen indien er vooraf een baan gereserveerd wordt. Hoe je dit doet vind je hier.

Daarnaast was in eerste instantie alleen singelen toegestaan echter vanaf 20 mei is ook dubbelen weer  mogelijk. Daarnaast is het, nu volwassenen weer de banen op mogen om te tennissen, ook weer mogelijk om samen met de eigen kinderen te tennissen.

Verder blijven de algemene maatregelen ook gewoon van kracht en is het de bedoeling dat 1,5m afstand gehouden wordt. Daarnaast blijven de douches en toiletten net zoals de kantine nog gesloten.

Om alle maatregelen uit ons corona protocol te lezen kun je deze link openen. 

Als laatste nog het volgende, omdat een onderdeel van de toegangspoort nog gerepareerd dient te worden is er een cijferslot om de poort gehangen. De code daarvan is 36343 (ons clubnummer). Indien je als laatste het tennispark verlaat is het verzoek het slot weer om de deur te hangen zodat het poortje op slot is.

Mochten er vragen zijn horen wij het graag via [email protected]

Veel plezier weer op de baan.

Met vriendelijke groet

Het bestuur van HTV ACE

 

Nieuwscategorieën