Openingstoernooi en Open Dag HTV ACE

08 februari 2023


Op zondag 19 maart is het zover, dan wordt weer het openingstoernooi en de Open Dag georganiseerd.

We beginnen die zondag ochtend om 10:30 met het openingstoernooi voor de jeugd. Dit zal ongeveer tot 12:30 duren. Daarna zijn de volwassenen aan de beurt om weer eens lekker een partijtje te tennissen. De aanvang zal 13:00 zijn en het duurt tot ongeveer 17:00.

Tegelijk met het openingstoernooi vindt ook de Open dag plaats. In het kader van deze open dag zullen er twee clinics voor volwassenen gegeven worden waarvoor belangstellenden zich kunnen aanmelden. Deze vinden plaats tussen 13:00 en 14:00 zal clinic 1 plaatsvinden en tussen 15:00 en 16:00 clinic 2.

Tijdens de open dag zal ook de gelegenheid bestaan, om onder beleiding van Joep (van het Racket Atelier Roermond) verschillende rackets van verschillende merken te testen.  Dit is zowel voor beginnende als gevorderde tennissers.  Je gaat een lekker uurtje tennissen en kunt dan de verschillende rackets testen. Op basis van jouw spel krijg je een persoonlijk advies. Joep is er ook voor advies op het gebied van de bespanning natuurlijk.

Na afloop is het mogelijk om rackets kopen en te bestellen of zaken te bespreken aangaande de rackets.

Aanmelden kan via onze website en de daarop gepubliceerde aanmeldformulieren. Aanmelden voor de openingstoernooien kan tot uiterlijk 12 maart 2023

  • Open Dag HTV ACE
  • Openingstoernooi senioren (aanmelden kan niet meer)
  • Openingstoernooi junioren (aanmelden kan niet meer)

Mochten er vragen zijn, laat het dan weten via [email protected]

Met vriendelijke groeten,

De TC.

 

 

Nieuwscategorieën