KIDZZZ Winteractiviteiten

18 oktober 2020


Beste kidzzz en ouders,

Met plezier denken we terug aan de Sport&Fun dagen tijdens de zomervakantie.
Het was super om er samen met jullie een leuke en sportieve tijd van te maken!

Voor de komende winterperiode zijn er zowel vanuit StartGrow als vanuit tennisvereniging ACE leuke, sportieve en compacte sportmodules die we graag onder jullie aandacht brengen.

Start Grow start op vrijdagmiddag 6 november voor kids van 3-7 jaar weer met een Kids Sport ABC module in sporthal Herteheym. Op vrijdag 30 oktober worden de kids uitgenodigd om mee te doen met een gratis proefles.

Verder heeft ook ACE de winterplanning gemaakt. Er zal 6 dagen per week training worden verzorgd voor jeugd en volwassenen. Met ongeveer 150 aanmeldingen voor de wintertraining is de belangstelling groot. Vooral in deze tijd zijn wij blij dat tennissen gewoon mogelijk is.

Speciaal voor kids van 4-6 jaar kan worden deelgenomen aan het Tenniskidzzz Blauw programma. Een goed doordacht programma waarbij bal- en bewegingsvaardigheid centraal staan. Het programma is ingepland op de zondag(late)ochtend en start op 1 november.

Voor kids van 6-12 is het Start2tennis programma super tof om kennis te maken met tennis! Kleine groepjes, maximale aandacht! Start2tennis vant aan op 4 november.

In de bijgevoegde flyer vind je nadere informatie en is aangegeven hoe je je aanmeldt voor de programmas. Indien er vragen zijn, laat het ons graag weten via [email protected] Ook als de genoemde dagen niet schikken.

Graag gaan we samen met jullie fit, gezond en sportief de herfst en winter door!

HTV ACE

Nieuwscategorieën