Inschrijving voorjaarstraining geopend

22 februari 2021


Update:
 
Sluitingsdatum vrijdag 12 maart. Ben je te laat, maar wil je je alsnog graag inschrijven ? Dat kan natuurlijk. Stuur een mail naar: [email protected] dan nemen we contact met je op om te plannen.
 
 
Beste Leden,
 
We kijken er allemaal naar uit: het voorjaar komt er aan! Per 1 april start een mooi nieuw tennisseizoen, alle voorbereidingen zijn in volle gang en het opstarten van de voorjaar/zomer trainingen is daar een onderdeel van. We maken er graag samen, binnen de mogelijkheden, een fijne en sportieve tijd van. 
 
Het vlotte en enthousiaste trainers-team van Tennisbase staat ook dit nieuwe seizoen voor ons klaar! We zijn enorm blij en trots op onze samenwerking en voorzetting van deze samenwerking met Tennisbase. 
Er is druk overleg geweest om zo veel mogelijk beschikbaarheid van trainers te organiseren, een uitdaging in deze tijd waarin trainers-capaciteit schaars is. 
 
Vanaf vandaag kan weer worden ingeschreven voor de voorjaar-/zomertrainingen.
 
Het enthousiasme vanuit leden is groot om deel te nemen aan trainingen. Geweldig! Trainen voor verbetering, een wekelijks vast moment om te tennissen en trainen, jouw sportmoment, het lijkt juist in deze tijd extra belangrijk voor veel van onze leden!
 
We zullen proberen om zo veel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Het opstellen van de planning en het samenstellen van de trainingsgroepen blijft natuurlijk een enorme puzzel en we vragen je daarom uitdrukkelijk om bij het inschrijven voor deelname aan de voorjaar/zomer trainingen jouw beschikbaarheid zo ruim mogelijk op te geven. 
Er is ook een aantal volwassen-groepen dat graag samen willen (blijven) trainen, dat kan doorgaans worden ingepland, geef bij het inschrijven graag aan wie onderdeel uitmaakt van de groep en ook op welke dagen jullie als groep kunnen trainen.
 
Een aantal aandachtspunten:
  • de trainingen voor volwassenen starten vanaf 18:30;
  • indien je deel neemt aan de voorjaarscompetitie voor volwassenen op vrijdag, kun je je beter niet opgeven voor trainingen op vrijdag omdat de trainingsweken deels overlappen met de competitie weken;
  • geef je je als junior op voor training op zondagochtend en speel jij (of kids uit jouw trainingsgroepje) rood of oranje competitie, dan worden jouw trainingsmomenten op competitie zondagen van de ochtend naar de middag verplaatst (het zijn slechts een beperkt aantal competitiedagen);
  • geef je je als senior op voor training op zondagochtend, dan kan jouw trainingstijd op jeugdcompetitie zondagen worden  gewijzigd naar een ander tijdstip (eveneens in de ochtend en het betreft eveneens slechts een beperkt aantal zondagen).
  • wil je meer dan 1x per week trainen? Geef dat ook graag bij het inschrijven aan.
Geef je graag op voor 10 maart aanstaande via een van onderstaande links.
 
 
 
 
 
We kijken uit naar het voorjaar,
 
Met vriendelijke groeten,
HTV ACE.

 

Nieuwscategorieën