Bardiensten inplannen

08 maart 2023


Zoals bij de meesten van jullie bekend is, doen we ook voor het komende seizoen weer een beroep op jullie medewerking om er samen voor te zorgen dat de bar het gezellige middelpunt van onze vereniging blijft. De aanmelding is vandaag open gegaan en loopt tot en met 25 maart.

Alle seniorleden (18-65) dienen het komende seizoen 2 bardiensten te draaien, of kunnen ervoor kiezen om een coördinatietaak op zich te nemen.

Wat houdt dit in:

  • Bardienst:

Je draait gedurende het seizoen 2 bardiensten van 3 uur per dienst. Dit kan een bardienst of bij evenementen een keukendienst zijn. Om ook de barbezetting bij de competitie en bij evenementen te waarborgen vragen we jullie, indien dit mogelijk is, om minimaal 1 bardienst hier in te plannen. Jullie zouden ons en de vereniging daar een groot plezier mee doen.  

  • Barcoördinatie

Je hebt gedurende het seizoen de taak om de bar op 6 dagen te openen en te sluiten. Openen is doordeweeks om 19.30 uur. Je bent een kwartier van tevoren aanwezig om de bar te openen, spullen klaar te zetten en de persoon die bardienst heeft te instrueren. Sluiten is doordeweeks uiterlijk om 22.30 uur. Samen met de persoon die bardienst heeft zorg je dat alles opgeruimd is en sluit je de bar. Als je hiervoor kiest dan zorgen wij ervoor dat alles verder wordt uitgelegd.

  •  Wat is verder nog van belang:

Je kiest of voor bardienst of voor barcoördinatie. Voor de barcoördinatie zoeken wij nog nieuwe leden. Via onze website kun je vanaf 1 maart a.s. zelf je bardiensten of coördinatiediensten vastleggen. Dit kan tot uiterlijk 25 maart. Hier beneden is verder uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Alle leden die op 25 maart a.s. de diensten niet hebben ingepland worden ingepland door de barcommissie. Leden die geen bardienst willen draaien (in het belang van de club zijn er dit hopelijk zo weinig mogelijk) kunnen de bardiensten afkopen voor € 25 per dienst.

Leden die hun bardienst afzeggen of niet komen opdagen krijgen hiervoor een nota van € 35 per keer.

Geplande bardiensten kunnen onderling geruild worden, maar laat dit de barcommissie weten via [email protected]. Als de barcommissie niet op de hoogte is van een ‘ruil’ en de bardienst komt niet opdagen dan gaat de nota naar het lid dat oorspronkelijk is ingepland.

De leden die competitie en/of toernooien spelen willen we vragen geen bardienst in te plannen op het moment dat je zelf moet spelen. In het verleden is het meerdere malen gebleken dat dit niet werkt.  

  • Hoe werkt het inplannen van de diensten?

Om je bardienst te plannen ga ja vanaf 1 maart naar www.ace-herten.nl en klik je rechtsboven op "mijn club".

Je selecteert dan dat je inlogt met het clublidnummer en logt in met de gegevens die je per email hebt ontvangen bij jouw aanmelding als lid.

Vervolgens klik je op het tweede tabblad "Diensten". Je kunt dan door de jaaragenda scrollen en de diensten die jij wil draaien selecteren door op het balkje van de gewenste dienst te klikken.Je kunt ook per week de agenda bekijken dan worden de vakjes iets duidelijker. Vervolgens komt er een pop-up waarin nogmaals de datum en het tijdstip wordt vermeld. Ook wordt het soort dienst getoond. Klik dan op inplannen en de dienst is gepland.

Je kunt daarna altijd jouw geplande diensten terugvinden door in te loggen en naar het tabblad "mijn agenda" te gaan. Ook krijg je steeds per dienst 3 herinneringen (2 weken, 1 week en 1 dag van tevoren).

Je kunt jouw diensten ook via de KNLTB-club app plannen door naar "club" en dan "Diensten" te gaan.

Indien hier vragen over zijn horen wij het graag.

 

Barcommissie iets voor jou?

Als laatste zijn we op zoek naar versterking van onze barcommissie. We zijn op zoek naar 2 leden die het leuk vinden om in de barcommissie een handje te helpen. De taken bestaan met name uit het ondersteunen van de keukendienst bij toernooien en evenementen en het doen van inkopen voor de bar.

Als je het leuk vindt om ons te helpen dan kun je dat doorgeven door te mailen naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

Barcommissie HTV Ace

Nieuwscategorieën