Aanmelding trainingsprogrammas voorjaar en najaar

20 februari 2022


Beste Leden,
 
Deze nieuwsbrief bevat naast de info omtrent de aanmelding voor de voorjaar/zomertraining de volgende belangrijke info:
  • nieuwe hoofdtrainer voor HTV ACE;
  • automatisering van het planningsproces van de trainingen;
  • aanpassing in trainingskosten.
Dus lees vooral even verder :) (inschrijven voor trainingen kan via de links onderaan dit bericht)
 
De laatste weken wintertraining staan gepland, ook dit Corona winterseizoen hebben we wat in trainingsweken moeten schuiven, maar ziet het er naar uit dat het complete programma kan worden afgerond. Dank voor al jullie enthousiasme en jullie flexibiliteit, dit geldt evenzo voor alle trainers ! 
 
Nu wordt het hoog tijd voor een prachtig nieuw seizoen, we kijken er allemaal naar uit: het voorjaar komt er aan! 
Op een dag als vandaag lijkt het voorjaar nog ver weg, maar over 3 weken, 13 maart, staat het openingstoernooi voor de jeugd en voor onze volwassenen al weer gepland. Uit het aantal inschrijvingen dat nu al binnen komt blijkt dat we met zijn alle zin in hebben :) 
 
Achter de schermen zijn ook alle andere voorbereidingen in volle gang; het park is gisteren door veel vrijwilligers samen opgeruimd en schoongemaakt, diverse commissies hebben hun eerste overleg al gehad en worden mooie activiteiten en toernooien voor volwassenen en jeugd voorbereid. Het wordt een pracht seizoen !
 
Als vereniging zijn we de afgelopen jaren enorm gegroeid. Het grote aantal jeugdleden, meer dan 100 op dit moment, geeft ons de mogelijkheid om leuke activiteiten en mooie trainingsprogramma’s te organiseren. Ook het prachtige aantal volwassen leden, en dan ook nog eens allemaal super leuke mensen !!! maakt dat we samen trots mogen zijn op onze club. Samen maken we ACE tot een gezellige en actieve vereniging, dat blijkt wel uit de grote betrokkenheid van nieuwe leden bij de organisatie van diverse activiteiten en het enthousiasme om ook voor komend jaar weer nieuwe ’top-activiteiten’ op de agenda te plaatsen…. binnenkort meer !
 
Onze jeugdleden volgen vol enthousiasme de clubtrainingen zoals deze worden verzorgd door het ons bekende trainers-team van TennisBase en door Jelmer namens Bridge2Sports. Maar ook voor een heel groot deel van onze volwassen leden is de clubtraining een vast onderdeel van tennis, dit geldt voor onze beginnend tennissers maar zeker ook voor een groot deel gevorderde tennissers binnen onze club. 
 
In de huidige markt, waarbij al een aantal jaren krapte is aan goede en enthousiaste tennistrainers (vooral in onze provincie Limburg), is het steeds weer spannend (heeeeel spannend) om te kunnen voorzien in een voldoende aantal trainingsuren zodat we tegemoet kunnen blijven komen aan de vraag vanuit onze leden. Afgelopen vrijdag hebben we de champagne kunnen ontkurken (bij wijze van spreken), want het jullie bekende trainers-team wordt per ingang van het nieuwe seizoen uitgebreid met Denis Pront als nieuwe hoofdtrainer van Tennisvereniging ACE, vanuit Tennis Base.
 
Een korte introductie van Denis:
 
Beste Ace-ers, graag stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Denis Pront. Samen met mijn vrouw en zoon ben ik woonachtig net over de Limburgse grens in Budel. Met ontzettend veel zin en enthousiasme start ik komend seizoen bij Tennis Base en zal ik met veel passie en ambitie als hoofdtrainer bij jullie prachtige vereniging aan de slag gaan.
Mijn tennisverleden ligt in het voor de meest van jullie misschien nog welbekende ‘Melkhuisje’ waar ik met ooit zelf met o.a. Paul Haarhuis en Jacco Eltingh veel tijd heb doorgebracht.
Op dit moment ben ik actief als hoofdtrainer bij de Budelse Tennisvereniging waar ik de komende weken zal afbouwen om aan een mooie nieuwe uitdaging in Herten te beginnen.
Als tennistrainer hecht ik veel waarde aan een goede technische basis, waarmee ik hoop dat iedereen op alle leeftijden het mooie spel van tennis altijd kan (blijven) spelen. Lekker energiek en ‘vermoeid’ de baan af gaan is wat ik nastreef. Plezier, gezelligheid en respect, spelen voor mij altijd een belangrijke rol.
Tennis is mijn passie en ik hoop mijn enthousiasme met velen te kunnen delen.
 
Tot snel, [email protected], Denis
 
 
Het vlotte en enthousiaste trainers-team van Tennisbase, en Jelmer (Bridge2Sports) staan ook dit nieuwe seizoen voor ons klaar! We zijn enorm blij en trots op onze samenwerking en voorzetting van deze samenwerking met Tennisbase, als ook de samenwerking en voortzetting daarvan met Jelmer (Bridgde2Sports).
 
Trainingstarieven.
Ten gevolge van marktwerking zijn komend seizoen de tarieven voor de volwassen clubtrainingen iets verhoogd, namelijk met 1,75 euro per training per persoon, daar staat tegen over dat we in kleine groepen blijven trainen. We hebben hier niet de keuze gemaakt om de groepsgrootte standaard te vergroten. Het streven blijft om te blijven trainen in groepen van 4 personen, soms 5 en bij groepen van 6 personen wordt de trainingstijd verruimd tot 1,5 uur.
 
De tarieven voor de jeugdtrainingen blijven ongewijzigd. In het verleden werden de tarieven voor kids rood al financieel ondersteund vanuit de vereniging, met ingang van dit seizoen zullen alle jeugdtrainingen financieel worden ondersteund, zodat de tarieven van alle jeugdtrainingen ongewijzigd kunnen blijven én we in kleine groepen blijven trainen. We geloven nu eenmaal in de kracht van kleine groepen, ofwel een klein aantal kids per trainer bij dubbele groepen. Kleine groepen -> maximale aandacht.
 
Vanaf vandaag kan weer worden ingeschreven voor de voorjaar-/zomertrainingen.
 
Geweldig dat het enthousiasme vanuit leden is groot om deel te nemen aan trainingen. Trainen voor verbetering, een wekelijks vast moment om te tennissen en trainen, jouw sportmoment, het blijkt extra belangrijk voor veel van onze leden!
 
Automatisering.
Mario, lid van onze club is druk doende om een programma te maken waarmee alle inschrijfformulieren van de trainingen deels geautomatiseerd kunnen worden verwerkt. Hiermee zal de trainingsplanning deels geautomatiseerd worden gegenereerd. Voorheen was het een zeer intensief en tijdrovend handmatig proces met na bellen en reminden om voor ca 280 deelnemers tot een passende planning te kunnen komen. Maar zo zie je maar, ook op dit vlak staan we als vereniging niet stil :)
 
Belangrijk voor de leden (volwassenen en jeugd) die zich willen gaan inschrijven voor de voorjaars-/zomertraining is om je aan te melden vóór de deadline én om alle informatie op het online formulier goed in te vullen. Om tot een optimale planning te komen wordt nadrukkelijk verzocht om jouw beschikbaarheid zo ruim mogelijk aan te geven . Wil je je als complete groep opgeven voor training ? Dat kan, stem dan wel jullie ‘groepsbeschikbaarheid’ vooraf onderling zo ruim mogelijk af.
 
We zullen proberen om zo veel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. 
 
Een aantal aandachtspunten:
  • de trainingen voor volwassenen starten vanaf 18:45;
  • in verband met het grote aantal competitie teams op de vrijdagavond, en in verband met ACE meets ACE op de niet competitie vrijdagavonden, zullen er geen trainingen op vrijdagavond worden verzorgd; 
  • NIEUW: ook op vrijdagochtend is er gelegenheid voor trainingen. Is er een voorkeur voor andere ochtenden, dan kun je contact opnemen met Petra : [email protected], dan zal die mogelijkheid met de trainers worden overlegd.
  • speel jij als junior op zondagochtend competitie, én geef jij je op voor zondagochtend training, let er dan op dat het wellicht niet mogelijk is om jouw zondagochtend trainingsmoment te verplaatsen naar de middag. Dus wellicht is het beter om jouw trainingsmoment op een andere dag te plannen.
  • geef je je als senior op voor training op zondagochtend, dan kan jouw trainingstijd op jeugdcompetitie zondagen worden gewijzigd naar een ander tijdstip (eveneens in de ochtend en het betreft eveneens slechts een beperkt aantal zondagen).
  • wil je meer dan 1x per week trainen? Dat kan, geef dit graag ook bij het inschrijven aan.
Geef je graag op voor 10 maart aanstaande via een van onderstaande links.
 
 
 
 
We kijken uit naar het voorjaar,
 
 
Met vriendelijke groeten,
HTV ACE.

Nieuwscategorieën