Aanmelden voorjaarscompetitie geopend

01 november 2023


Het is weer zover, de inschrijving voor de voorjaarscompetitie wordt weer opengesteld. zowel de jeugd als de volwassenen gaan de strijd met andere teams weer aan. Meld je aan uiterlijk 17 december. De links naar de formulieren staan hierbeneden. De competitie data zijn in de bijgevoegde PDF te vinden.

Jeugd

Voor de jeugdleden tot ongeveer 12 jaar wordt zoals gewoonlijk gespeeld in het "tenniskids" concept waarbij de kinderen ongeveer op niveau ingedeeld worden in rood, oranje en groene competities. Binnen de kleuren wordt nog onderscheid gemaakt in beginnend en gevorderd zodat er altijd een passend team is.

De wat oudere jeugdleden spelen gele competitie die vrijwel gelijk is aan de opzet voor de volwassenen.

Wil jij dus in het voorjaar lekker tennissen in teamverband, wedstrijdjes spelen en vooral lol hebben, meld je dan snel aan.

Volwassenen

Je kunt voor allerlei verschillende competitiesoorten en dagen inschrijven waarbij de vrijdag avond het meest populair is. Kun je op die avond niet, is het wellicht leuk om op zaterdag ochtend of middag competitie te spelen.

Voor de echte beginner is het zogenoemde 8&9 tennis interessant. Deze competitiesoort bieden we op donderdag avond aan.

Op de vrijdagavond wordt ook dit jaar weer gespeeld gedurende 10 weken. 5 van die weken spelen de gemengde teams en 5 van die weken de dames teams en heren teams.

  • Hier het competitie inschrijfformulier senioren 
  • Informatie over de competitie (inclusief 8&9 tennis en zomeravondcompetitie) vind je op de website van de KNLTB hier

Mochten er vragen zijn, horen wij dat graag via [email protected] of [email protected] 

 

2024 voorjaarscompetitie data.pdf

Nieuwscategorieën