Aanmelden najaarscompetitie 2023

06 mei 2023


De voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar de inschrijving voor het najaar is alweer geopend. Wil jij meedoen, meld je dan snel aan via een van deze links:

De inschrijving sluit al vrij snel dus meld je aan voor 2 juni 2023.

Als bijlage vinden jullie het competitie aanbod alsook de speeldagen. Meer informatie vind je op deze webpagina's op onze site. 

De competitie is een leuke manier voor zowel startende tennisers als ervaren spelers om het niveau te meten tegen spelers van andere verenigingen.

De KNLTB heeft ervoor gekozen om voor de volwassenen in het najaar 5 speeldagen en 2 inhaaldagen in te plannen. Dat betekent dat het erg krap wordt op de vrijdagavond. We gaan proberen alle teams aan te melden, maar het kan zijn dat de KNLTB een maximum aantal teams aangeeft. eenieder kan zich ook maar in 1 team aanmelden.

Als het niet lukt om alle teams op de vrijdagavond in te schrijven,  dan zullen een paar teams naar donderdagavond (4e klasse) of naar zaterdag moeten uitwijken. Bespreek alvast eens in je team of jullie daar vrijwillig aan zouden willen meewerken. Als je dit jaar vrijwillig uitwijkt, heb je volgend jaar voorrang voor de vrijdagavond! In geval niet voldoende teams vrijwillig willen uitwijken, zullen we moeten loten. 

Heb je verdere vragen, laat het dan horen via [email protected] of [email protected].

Met vriendelijke groeten,

de TC

Nieuwscategorieën