28-3-2020 Remunjse Kwis

05 februari 2020


Beste leden,

 

Na het eerste jaar van Ace 2.0 leek het ons leuk om samen iets te doen dat niet meteen met tennis samenhangt. Een activiteit om elkaar en onze omgeving beter te leren kennen. Daarom lijkt het ons leuk om op zaterdag avond 28 maart 2020 samen mee te doen aan de Remunjse Kwis. De avond start om 18:30 in de kantine van Ace en de kwis duurt tot uiterlijk 23:00. Deze kwis wordt georganiseerd door Ladies' circle roermond en HTV Ace zal dan meedoen als een van de teams.

Tijdens deze avond gaan teams met elkaar de strijd aan. Er wordt een kwisboek op gehaald. Het kwisboek bevat opdrachten en vragen die de teams moeten oplossen. Het gaat om vragen uit de categorieën sport, muziek, geschiedenis, media, puzzelen en Remunj. Uiterlijk om 23.00 uur levert de teamcaptain het kwisboek weer in. Naast de “reguliere” algemene vragen en de vragen over Roermond staan er ook andere doe-vragen tussen en opdrachten waarvoor men de deur uit zal moeten om het antwoord te vinden. 

Kortom dit lijkt ons een gezellige bezigheid om elkaar beter te leren kennen. 

Omdat de kwis het beste kan worden gedaan met een team dat groter is dan 12 personen zullen we pas vanaf 12 aanmeldingen deelnemen aan de kwis. 

Overigens wordt er gespeeld voor een goed doel. Het goede doel is het Rode Kruis Roermond e.o.. 

Wil jij meedoen, geef je dan snel op via dit formulier. Je partner is ook welkom ook wanneer deze geen lid van HTV Ace is. Geef dan in de opmerking op het formulier even aan dat je met zijn tweeen komt. De inschrijving voor deze activiteit sluit op 28 februari omdat we dan moeten weten of er voldoende deelnemers zijn om mee te doen. 

Voor meer informatie kunnen jullie hier terecht.

Wij hopen op jullie deelname.

HTV Ace

 

Nieuwscategorieën