16-2-2020 Onderhoud banen competitieteams

03 februari 2020


Beste competitiespelers,

 

Nog even en het nieuwe seizoen alsook de voorjaarscompetitie barsten weer los. Om er in het nieuwe seizoen voor te kunnen zorgen dat de banen er weer goed (vooral bladvrij) bij liggen heeft onze groundsman gevraagd om hulp. Tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen maandag is daarom besloten dat er op twee dagen per jaar door de competitieteams meegeholpen wordt met het bladvrijmaken van de banen. Dit zal eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar plaatsvinden. De eerste datum daarvoor is 16 februari 2020 om 09:30.

Hetgeen besloten is, is dat van elk senioren competitieteam twee afgevaardigden gekozen worden die een paar uurtjes helpen met het bladvrij maken van de banen. Aangezien er dit jaar 12 senioren competitieteams zijn, zullen er dan minstens 24 mensen aanwezig zijn waardoor het onderhoud niet al te lang zal duren. 

Graag vragen wij jullie daarom zo spoedig mogelijk via [email protected] twee van je teamleden door te geven welke meehelpen op die dag.

Omdat we op de club niet genoeg gereedschap hebben voor 24 mensen vragen we jullie een (harde) bezem of een riek mee te nemen.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn steentje zal bijdragen.

Met vriendelijke groet

Het bestuur HTV ACE

Nieuwscategorieën