15-3-2020 Open Dag en Openingstoernooi

27 februari 2020


Beste Leden,
 
Update: MOCHT INSCHRIJVEN MIDDELS HET FORMULIER NIET LUKKEN, STUUR DAN JE INSCHRIJVING NAAR [email protected]
 
Na de carnaval richten we ons op het voorjaar en daarmee de start van een mooi nieuw tennisseizoen!
Op zondag 15 maart aanstaande is het tijd voor ons openingstoernooi en onze ‘open dag’.
 
Het openingstoernooi wordt georganiseerd voor zowel onze jeugdleden als onze volwassen leden. 
 
De speelschema’s voor zowel de  jeugd als voor de volwassenen worden met zorg vooraf samengesteld, zodat iedereen passende partijen kan spelen op ieder niveau. 
 
Het openingstoernooi is daarmee ook geschikt als je pas net bent begonnen met tennissen! Dus wees niet te voorzichtig en doe gezellig mee!
 
Ben je pas net lid van onze club, dan maak je gemakkelijk kennis met de andere leden en een goede start van het seizoen is daarmee gegarandeerd ;)
 
Het openingstoernooi start om 13.00 uur. Jullie zijn natuurlijk net zo enthousiast als wij en geven je snel op via deze link. (Je kunt je opgeven tot en met woensdag 11 maart). Geef je je eerder op, dan maak je het ons gemakkelijker;)
 
Deze dag is ook onze jaarlijkse Open Dag. We hopen dat het een leuke uitnodiging is aan een ieder die wil kennis maken met tennis of met Tennisvereniging ACE. 
Dus zeg het voort, breng leuke mensen mee en deel straks graag onze berichten via Facebook.
 
Onze trainers staan klaar om clinics te verzorgen voor onze jeugd- en volwassenleden en aan overige belangstellenden.
 
Heb je belangstelling om deel te nemen aan een clinic, geef dat dan graag even aan via deze link. Aanmelden kan tot 11 maart.
 
Het is dus mogelijk om deel te nemen aan het openingstoernooi en een clinic of alleen aan een clinic, of alleen aan het openingstoernooi, net wat je het beste past. Wil je aan het openingstoernooi en de clinics deelnemen, vul het formulier dan even twee maal in.
 
 
De wedstrijden voor de jeugd tijdens het openingstoernooi worden gespeeld met tellers om de uitdaging en betrokkenheid van de spelers vergroten en de jonge starters te ondersteunen.
 
Dus beste leden, jeugd en senioren, een leuke en sportieve start van het nieuwe seizoen en bovendien een prima voorbereiding op de voorjaarscompetitie!
 
We hopen dat de datum alvast wordt gereserveerd in jullie agenda’s en dat jullie allemaal bij een fantastische aftrap van het nieuwe seizoen  zullen zijn!
 
Enthousiaste, sportieve groet,
 
De TC

Nieuwscategorieën