Nieuws

Opening winterseizoen

Beste Leden,

De tijd is voorbij gevlogen sinds de opening van het seizoen, we hebben genoten van een pracht voorjaar en een heerlijke zomer met diverse activiteiten voor jong en oud. Geweldig dat iedereen zo enthousiast betrokken is geweest. 

Voorheen sloten we eind oktober altijd de najaarscompetitie gezellig samen af. Dit doen we dit jaar weer, een oude gewoonte in een nieuw jasje, onder de noemer 'Opening Winterseizoen'.  Waarom een nieuw jasje ? Om te benadrukken dat de uitnodiging niet alleen gericht is aan de competitiespelers, maar aan iedereen !

We nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 26 oktober aanstaande 17.00 uur, samen het winterseizoen te openen (en het zomerseizoen af te sluiten) in het clubhuis. Leuk om even met elkaar bij te praten, te genieten van de inmiddels befaamde hamburgers van de BBQ en een gezellig drankje of ranja voor de jeugd. (Papa's en mama's van de jeugdleden zijn uiteraard ook van harte welkom).

Kom je ook ? Meld je dan graag even aan per e-mail: info@ace-herten.nl zodat de barcommisie en de BBQ-hamburger-chef de nodige voorbereidingen kunnen treffen. Aanmelden kan uiterlijk tot en met  23 oktober aanstaande. Bijdrage € 5,- per persoon (volwassenen) en € 3,50 voor de jeugd.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

 HTV Ace

Tennis voor:

- jong en oud

- de beginnende en gevorderde speler

- de recreatieve en prestatieve speler

- de competitie en niet-competitiespeler

  

 Lidmaatschap

Lid worden?

U kunt zich hier Online aanmelden.

 

Iedereen is het hele jaar van harte welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op ons tennispark.

 Contact

Natronchemieweg 10

6049 CN Herten

 0475-332638

 Tennisvereniging HTV ACE

 info@ace-herten.nl