Nieuws

Winterlidmaatschap

Wil jij nadat het najaarsseizoen afgelopen is toch lekker buiten blijven tennissen? Dat kan bij HTV Ace. Wanneer je regulier lid bent van de vereniging is dit inbegrepen in het lidmaatschap. Ben je gedurende het zomer/najaarsseizoen geen regulier lid van Ace dan kun je je voor de winterperiode aanmelden en toch buiten tennissen. Hiervoor bestaat namelijk het winter lidmaatschap.

Dit lidmaatschap loopt van 15 oktober 2019 tot en met 31 maart 2020. Voor het lidmaatschap betaal je € 50 per persoon, voor junior leden is dit € 35. Daarvoor krijg je een KNLTB lidmaatschap-pas waarmee je het park kunt betreden en tennissen zo vaak je wil. Wil je hiervan gebruik maken, geef je dan op via deze link en klik in het formulier winterlidmaatschap aan.

Naast vrij tennissen kun je als winterlid ook meedoen aan de winter training. Wil je hier meer informatie over, kijk dan even op deze pagina van onze website of, indien je jonger dan 18 jaar oud bent, op deze pagina. Wil je je voor deze trainingen opgeven, stuur dan even een mailtje aan trainingen@ace-herten.nl.

Verder is nog van belang dat onze kunstgras banen altijd bespeelbaar zijn behalve wanneer er sneeuw op ligt of de banen bevroren zijn geweest en aan het ontdooien zijn (bij vorst is bespelen wel mogelijk). Wanneer de baan bevroren is, is deze van zelfsprekend wat gladder dan normaal, let hiermee op. Ook vragen wij onze (winter)leden niet met kauwgom de baan op te gaan en slechts met tennisschoenen aan te tennissen.

Heb je nog vragen, laat het dan weten via trainingen@ace-herten.nl of administratie@ace-harten.nl

 

Met vriendelijke groet

HTV Ace

« Terug

» Nieuws archief

Footer

 HTV Ace

Tennis voor:

- jong en oud

- de beginnende en gevorderde speler

- de recreatieve en prestatieve speler

- de competitie en niet-competitiespeler

  

 Lidmaatschap

Lid worden?

U kunt zich hier Online aanmelden.

 

Iedereen is het hele jaar van harte welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op ons tennispark.

 Contact

Natronchemieweg 10

6049 CN Herten

 0475-332638

 Tennisvereniging HTV ACE

 info@ace-herten.nl