Nieuws

Zomervakantie knipkaart

Beste Leden,

De schoolvakantie staat voor de deur, dat betekent dat de tennistrainingen binnen het clubtrainingsprogramma zowel voor de Grown Up’s als voor de Junioren een stop hebben tot na de zomervakantie.

Ondanks de welverdiende vakanties die velen hebben gepland, is het voor een groot aantal mensen die de clubtraining volgt jammer om de wekelijkse trainingsmomenten te onderbreken voor de gehele 6 weken. We hebben daarom een trainingsprogramma toegevoegd waarbij iedereen flexibel kan trainen gedurende de zomervakantieperiode, de zomervakantie-knipkaart.

 

Wat houdt de zomervakantie knipkaart in ?

De zomervakantie knipkaart omvat 4 trainingen in groepsverband (dit hoeft geen vaste groep te zijn). Natascha is gedurende de zomervakantie gedurende diverse blokken beschikbaar voor trainingen. De leden met een knipkaart stemmen met onze trainster een trainingsmoment af en vormen op de diverse trainingsmomenten een flexibel samengestelde groep. Hierbij wordt enkel onderscheid gemaakt tussen startende tennissers en niet startende tennissers zodat de trainster e inhoud van iedere training juist kan afstemmen.

De zomervakantie knipkaart is persoonsgebonden maar zeer flexibel, u bepaald zelf welke weken u zou willen trainen en of dat 1x of meerdere keren per week is. De zomervakantie-knipkaart kan worden ingezet in de periode van 8 juli tot en met 18 augustus aanstaande. Meerdere kaarten per persoon is uiteraard ook mogelijk.

 

Ben jij hierin geinteresseerd? Schrijf je snel in:

Grown-ups

Jeugd

 

Wanneer er vragen zijn horen we het graag.

Dit kan via trainingen@ace-herten.nl

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

 HTV Ace

Tennis voor:

- jong en oud

- de beginnende en gevorderde speler

- de recreatieve en prestatieve speler

- de competitie en niet-competitiespeler

  

 Lidmaatschap

Lid worden?

U kunt zich hier Online aanmelden.

 

Iedereen is het hele jaar van harte welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op ons tennispark.

 Contact

Natronchemieweg 10

6049 CN Herten

 0475-332638

 Tennisvereniging HTV ACE

 info@ace-herten.nl