Nieuws

HTV ACE Win-actie

Beste Leden,

 

Wat een prachtig tennisseizoen !  We hebben een vliegende start gemaakt, al tal van leuke activiteiten mogen organiseren en als klap op de vuurpijl kunnen we vooruit kijken naar ons 50-jarig jubileum dat we uiteraard feestelijk en actief zullen vieren in September !

 

Wat zijn we er trots op dat er zo goed gehoor is gegeven aan verzoeken om mee te flyeren, de tennisbanen en buitenruimten te verzorgen, de deelname aan diverse activiteiten en de ondersteuning hierbij, denk onder andere aan de open dag, koningsdag, het kids event, ace-meets-ace en recent het Hertenhof Toernooi. 

 

Met recht kunnen we stellen dat we samen bij Ace op de best mogelijke manier inhoud geven aan een tennisvereniging. Samen zorgen we er voor dat we met plezier, uitdaging en inzet kunnen tennissen, trainen en kunnen genieten van gezelligheid. Iedereen is en voelt zich welkom !  Met 8 banen zijn we in de gelukkige omstandigheid dat op elk gewenst moment kan worden gespeeld, zowel in de zomer als in de winter. 

 

Vanaf 1 april jl. hebben we veel nieuwe leden bij onze Tennisvereniging mogen verwelkomen. Daar zijn we enorm blij mee en trots op. Het moment lijkt daar om met een leuke actie een aftrap te maken op weg naar ons 50-jarig jubileum !

 

WIN ACTIE: het 75ste nieuwe lid dat we dit seizoen mogen verwelkomen, verwelkomen we met een gratis jaar-lidmaatschap. Lijkt lijkt misschien ongelooflijk, maar we zijn de grens van 65 nieuwe leden dit seizoen al ruim gepasseerd…. dus het wordt spannend wie nummer 75 zal zijn.

 

De WINNAAR wordt in het zonnetje gezet en bekend gemaakt tijdens de feestavond van ons 50-jarig jubileum op 21 september aanstaande.

 

Via Facebook maken we deze actie ook publiceren. Wordt ‘vriend’ van Ace via deze link en blijf op een leuke manier op de hoogte van nieuws en activiteiten en bovendien kun je de club in publiciteit ondersteunen door berichten te delen.

 

Daar gaan we dan, de aftrap is gemaakt, we zijn op weg naar ons 50-jarig jubileum……. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Tennisvereniging ACE

« Terug

» Nieuws archief

Footer

 HTV Ace

Tennis voor:

- jong en oud

- de beginnende en gevorderde speler

- de recreatieve en prestatieve speler

- de competitie en niet-competitiespeler

  

 Lidmaatschap

Lid worden?

U kunt zich hier Online aanmelden.

 

Iedereen is het hele jaar van harte welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op ons tennispark.

 Contact

Natronchemieweg 10

6049 CN Herten

 0475-332638

 Tennisvereniging HTV ACE

 info@ace-herten.nl