Nieuws

Ace-Meets-Ace

Ben je nieuw lid bij HTV Ace en zoek je andere leden om samen mee te tennissen of ben je al langere tijd lid en wil je eens met een ander groepje tennissen dan normaal. Kom dan naar Ace-Meets-Ace.

Op woensdag avond worden tijdens Ace-Meets-Ace steeds twee rondes dubbels gespeeld. In de eerste ronde word je willekeurig aan een dubbelpartner gekoppeld door middel van je KNLTB spelerspas. In de tweede ronde wordt een partij gelegd welke ongeveer op sterkte is. Op deze manier leer je snel de andere leden kennen en kun je ook lekker tennissen. Iedere woensdag zal er een andere persoon van de TC zijn welke de partijen "legt".

Ace-Meets-Ace start om 19:30 en de rondes zullen van 19:30 t/m 20:15 en van 20:30 t/m 21:15 duren. Je mag natuurlijk ook de tweede ronde instromen indien je 19:30 niet haalt. Ace-Meets-Ace wordt op alle woensdagen vanaf 10 april georganiseerd (behalve 5 juni want dan is ons Hertenhof toernooi).

Wil je dus op woensdag avond een lekker potje tennissen kom dan, zonder je op te geven, naar de tennisbaan. Iedereen is welkom.

Ook zal er een whats-app groep aangemaakt worden voor Ace- Meets-Ace. Indien je aan deze groep toegevoegd wil worden laat het dan weten aan Nicole Heldens via jeugd@ace-herten.nl (Ace-Meets-Ace is bedoeld voor de senior leden het jeugd email adres is gekoppeld aan Nicole's mail adres).

 

Tot dan.

De TC

« Terug

» Nieuws archief

Footer

 HTV Ace

Tennis voor:

- jong en oud

- de beginnende en gevorderde speler

- de recreatieve en prestatieve speler

- de competitie en niet-competitiespeler

  

 Lidmaatschap

Lid worden?

U kunt zich hier Online aanmelden.

 

Iedereen is het hele jaar van harte welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op ons tennispark.

 Contact

Natronchemieweg 10

6049 CN Herten

 0475-332638

 Tennisvereniging HTV ACE

 info@ace-herten.nl