Nieuws

Competitie uitslagen invoeren 2019

Beste aanvoerders,

 

Vanaf 2019 is een aantal zaken met betrekking tot de competitie veranderd. De opvallendste wijziging is dat de KNLTB in het competitiereglement heeft opgenomen dat:

“De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen van elke geheel of gedeeltelijk gespeelde competitiewedstrijd, dan wel afgelaste of reglementair niet gespeelde competitiewedstrijd, elektronisch aan de KNLTB door te geven. De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde wedstrijduitslagen van de betreffende speeldag op juistheid te controleren. Het niet-voldoen aan deze verplichting heeft tot gevolg dat de mogelijkheid vervalt om tegen de ingevoerde uitslagen een protest in te dienen”

Hiervoor is het nodig dat jullie inloggegevens hebben voor www.mijnknltb.toernooi.nl. Twan Simons heeft jullie als aanvoerders de rol uitslaggedelegeerde gegeven. Daarmee kunnen jullie de uitslagen invullen. Daarnaast vraag ik jullie ten minste 1 alternatief teamlid door te geven welke eveneens als uitslaggedelegeerde aangemerkt wordt voor wanneer de aanvoerder verhinderd is.

Hier vind je de handleiding voor het invoeren van de uitslagen.  Let op, het tweede plaatje ziet er niet meer geheel zo uit. Ga naar Competities in de balk links en klik op KNLTB voorjaar 2019. Ga dan verder zoals op plaatje 3. Op je telefoon ziet dit er net wat anders uit overigens.

Heb je nog geen inloggegevens, klik dan op Registreer snel op MijnKNLTB en alles wijst zich vanzelf. Ook hier is de handleiding van toegevoegd.

Graag hoor ik van jullie wie jullie tweede uitslaggedelegeerde wordt. Mochten er vragen zijn horen wij het graag via competitie@ace-herten.nl

Met vriendelijke groet,

Anja Evers

VCL HTV Ace

« Terug

» Nieuws archief

Footer

 HTV Ace

Tennis voor:

- jong en oud

- de beginnende en gevorderde speler

- de recreatieve en prestatieve speler

- de competitie en niet-competitiespeler

  

 Lidmaatschap

Lid worden?

U kunt zich hier Online aanmelden.

 

Iedereen is het hele jaar van harte welkom.

Kom gerust een kijkje nemen op ons tennispark.

 Contact

Natronchemieweg 10

6049 CN Herten

 0475-332638

 Tennisvereniging HTV ACE

 info@ace-herten.nl