Informatie aanvoerders jeugd

Op zondag 29 maart start de voorjaarscompetitie binnen het TennisKids programma van de KNLTB voor de jeugd. Het is enorm leuk dat er dit voorjaar 4 jeugdcompetitie teams van ACE zullen deelnemen en dat daar ook nieuwe kinderen deel van uit maken. 

Speeldata rood en oranje competitie:

zondag 29 maart – zondag 5 april – maandag 13 april – zondag 19 april – zondag 17 mei – zondag 24 mei – maandag 1 juni en zondag 7 juni. Mogelijke inhaaldagen: zondag 26 april – zondag 3 mei – zondag 21 mei en zondag 14 juni. 

 

Speeldata groene competitie:zondag 5 april – maandag 13 april – zondag 19 april - zondag 10 mei – zondag 17 mei – zondag 24 mei en maandag 1 juni.Mogelijke inhaaldagen: zondag 3 mei – zondag 21 mei en zondag 14 juni 

(eea onder voorbehoud van definitieve indeling die bekend zal worden gemaakt door de KNLTB) 

 

Het wordt weer een mooie ervaring voor de kinderen en ouders. Na alle inspanningen bij de training komt nu het spel-element aan bod, op een ontspannen en leuke manier. De deelnemers aan de eerdere competitie zullen dat kunnen beamen. De nieuwe deelnemers zullen dat snel ervaren. Het hebben van plezier in het spelen van tennis staat voorop !

Vanuit de vereniging willen we de jeugdcompetitiespelers wederom graag extra ondersteunen door het aanbieden van pre-competitie-training. We nodigen de teams hiervoor graag uit op zondagmiddag 22 maart aanstaande.  Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan deze training verbonden, we dragen als vereniging graag ons steentje bij aan het plezier bij en de voorbereiding op de komende competitie. 

Graag nodigen wij ook u als ouders uit om deze middag aanwezig te zijn bij de informatie ronde van 15.00 – 15.30 uur, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Tijdens deze informatieronde wordt uitleg gegeven over de competitie, de spelregels en is er gelegenheid om vragen te stellen. 

Tijdens de informatieronde worden ook de enveloppen uitgedeeld met de teambescheiden aan de teamcaptains. Per competitieteam is het de bedoeling dat 1 ouder de taak als teamcaptain op zich neemt.  Per team zijn app-groepen actief voor een gemakkelijke communicatie. De teamcaptain is bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor andere clubs als er mogelijk sprake is van verhindering (weersomstandigheden of anderszins). Misschien kan er alvast worden nagedacht wie deze taak op zich zou willen nemen binnen de teams. 

Programma pre-competitie training plus info-ronde ouders op 22 maart aanstaande  

13.00 - 14.00   Team Rood training / Team Oranje 2 partijtjes

14.00 - 15.00   Team Oranje 2 training / Team Rood partijtjes

15.00 – 15.30   informatie ronde voor spelers en ouders

15.30 – 16.30  Team Oranje 1 training / Team Groen partijtjes

16.30 – 17.30  Team Groen training / Team Oranje 1 partijtjes  

Als voorbereiding op de competitie een laatste verzoek aan de spelers zonder een MIJNKNLTB-account, om een dergelijk account aan te maken voor aanvang van de competitie. 

Hoewel we erop hopen dat alle spelers op 22 maart bij de pre-competitietraining aanwezig kunnen zijn, kan het zijn dat er toch iemand verhinderd is. Mocht dat zo zijn, geef dat graag z.s.m. per app (06-14573332) door, zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de verdere voorbereiding van het programma (met name de onderlinge partijtjes). 

We zien jullie graag zondag 22 maart. Tot dan.