Informatie aanvoerders jeugd

Op zondag 5 april 2021 start de voorjaarscompetitie binnen het TennisKids programma van de KNLTB. De overige data vind je hierbeneden. Vanwege de corona-perikelen is het overigens nog niet duidelijk of en in welke vorm de competitie doorgaat. Echter de inschrijving wordt binnenkort wel geopend.

Het wordt weer een mooie ervaring voor de kinderen en ouders/verzorgers. Na alle inspanningen bij de training komt nu het spel-element aan bod, op een ontspannen en leuke manier. De deelnemers aan de eerdere competitie zullen dat kunnen beamen. De nieuwe deelnemers zullen dat snel ervaren. Het hebben van plezier in het spelen van tennis staat voorop!

Vanuit de vereniging willen we de jeugdcompetitiespelers wederom graag extra ondersteunen door het aanbieden van pre-competitie-training. We nodigen de teams hiervoor op een later moment uit.  Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan deze training verbonden, we dragen als vereniging graag ons steentje bij aan het plezier bij en de voorbereiding op de komende competitie. 

Graag nodigen wij ook u als ouders uit om deze middag aanwezig te zijn bij de informatie ronde, uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie. Tijdens deze informatieronde wordt uitleg gegeven over de competitie, de spelregels en is er gelegenheid om vragen te stellen. 

 

2021 Speeldagen competitie voorjaar.pdf