HEELHERTENTENNIST

Maak kennis met tennis of als je al tennist: maak kennis met ACE en doe mee aan een van de speciaal voor jou georganiseerde trainingen tijdens de GRATIS trainingsweek!
 
Het bruist op de club van enthousiasme, sportiviteit en gezelligheid en daar genieten we nog meer van samen met JOU! 
 
  • maandag 22 t/m zondag 28 maart;
  • iedere middag, iedere avond;
  • voor jeugd en voor volwassenen;
  • rackets en materiaal liggen voor je klaar !
  • je hoeft alleen jouw sportkleren aan te doen en te zorgen voor een opperbest humeur :)
 
Laat hier je gegevens achter en geef aan op welke dag je aan een proeftraining mee wilt doen (ma-di-wo-do-vr-za of zondag). We nemen contract met je op en stemmen graag samen met jou een geschikte trainingstijd af.
 
De trainingen zijn op niveau afgestemd en dus geschikt voor iedereen: van de tennisser die net is gestart tot de pro’s:). 
Uiteraard zijn er speciale trainingen voor als je nog nooit hebt getennist. Kleine groepen, maximale aandacht !
 
Vond je het leuk ? Is de training en de sfeer van ACE jou bevallen, weet je inmiddels van al onze leuke, sportieve en gezellige activiteiten voor jeugd en volwassenen ? Dan is vervolgens het Start2tennis programma een leuke opstart voor jou (5x trainen zonder verdere verplichtingen) ! Kom, doe mee en blijf zo lang je wilt ! 
 
Wel 1 waarschuwing vooraf: de afgelopen 2 seizoenen gingen ca 200 nieuwe kids en volwassenen je voor en zijn inmiddels als nieuwe en enthousiaste leden onderdeel van onze leuke en actieve club….. 
 
Je bent van harte Welkom bij tennisvereniging ACE (gesitueerd naast de voetbalvelden van SHH).