Cadeautraining

Update:  
 
Sluitingsdatum vrijdag 12 maart. Ben je te laat, maar wil je je alsnog graag inschrijven? Dat kan vast. Stuur een mail naar: [email protected] dan nemen we contact met je op om te plannen.
 
 
 
Beste leden, jeugdleden, vrienden, vriendjes/vriendinnetjes en familie,
 
Allereerst, fantastisch dat de giftcards goed bij jullie zijn aangekomen, dat is mede te danken aan alle vrijwillige ACE-postbodes! Wat een fijne positieve vibe!
 
Zoals gezegd zijn we als tennisvereniging volop in ontwikkeling…. en dat doen we voor èn samen met JOU ! 
 
Er zijn al heel wat leuke activiteiten, grotere en kleinere toernooien voor jong en oud de revue gepasseerd en de planning voor volgend seizoen staat al weer klaar. 
Er is veel activiteit op de club en ook deze winter is jullie enthousiasme niet te stoppen, niet bij het vrij tennissen en zeker niet bij het volgen van de trainingen. 
 
We blijven gezond, sportief en we doen het samen….. 
 
In een bijzondere tijd een giftcard-cadeau-training voor jou, omdat: 
  • het fantastisch is dat jij bij ons tennist of...
  • het fantastisch is dat jij bent gevraagd door een van onze leden om eens bij ons te komen tennissen;
  • we dankbaar zijn voor jouw enthousiasme;
  • voor jouw sportiviteit;
  • we heel wat leuks en sportiefs op de planning van het nieuwe seizoen hebben staan;
  • voor jeugd en volwassenen;
  • we hopen dat dat binnenkort weer met een hapje en drankje samen mag gaan;
  • we steeds weer iets nieuws bedenken;
  • we steeds weer zo flexibel mogelijk aan een ieders wensen tegemoet willen komen;
  • en we zeker niet zonder jou kunnen (en willen) :)…...
daarom nodigen we je van harte uit om mee te doen met een van de speciaal voor jou georganiseerde cadeau-trainingen.  
 
In de periode van maandag 22 maart tot en met zondag 28 maart staan onze enthousiaste trainers voor je klaar om je met een leuke en sportieve training op te warmen voor een prachtig nieuw tennisseizoen of om jou kennis te laten maken met tennis als je nog nooit hebt getennist!
 
Via onderstaande links, één link voor volwassenen en één link voor jeugd, word je doorgeleid naar de trainingsagenda met beschikbare trainingsblokken. Schrijf je in op de dag en tijd naar jouw keuze en geef daarbij jouw tennisniveau aan. Per blok zijn meerdere trainers beschikbaar, zodat steeds een leuke en uitdagende training op niveau kan worden verzorgd! 
 
Je kunt je samen met jouw introducé in hetzelfde trainingsblok inschrijven, maar als het niet lukt om jullie beschikbaarheid op elkaar af te stemmen dan kunnen jullie je natuurlijk ook separaat van elkaar inplannen. Per trainingsblok is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Is het maximum bereikt, dan volgt dat uit de weergave in de agenda en vragen we je een andere tijd / dag te selecteren.
 
Inschrijven voor een jeugd-giftcard training kan via: [email protected] 

Inschrijven voor een giftcard-training voor volwassenen kan via : [email protected] 

Let goed op dat je in de juiste agenda inschrijft jeugd bij jeugd en senioren bij senioren. Anders komt de planning in de war namelijk.

We hebben erop gerekend dat alle gift-cards graag door jullie en jullie introducees zullen worden gebruikt, dus alle trainers zijn beschikbaar gedurende deze week, meerdere groepen zullen parallel trainen en we maken er samen een leuke en sportieve happening van …. Schrijf je graag op tijd in en als er vragen zijn stuur graag een mailtje aan [email protected]
 
Sportieve groet,
 
Tennisvereniging ACE